Familiedagen

Brochure aanvragen

Familiedag Friesland

 

Bent u op zoek naar een leuke locatie waar u een geslaagd familiefeest kunt organiseren? Bij Partycentrum Klein Zwitserland bieden wij u de leukste activiteiten voor een familiedag in Friesland. En daarbij houden we rekening met jong en oud(er). Er is voor iedereen genoeg te beleven! Bekijk hieronder onze arrangementen.

Complete familiedag in Friesland

Gezellig er met de hele familie op uit. Dan rijst de grote vraag: wat gaan we doen? Met die vraag helpen wij u natuurlijk graag. Samen met u kunnen we een compleet verzorgde en gefaciliteerde familiedag voor u opzetten. Denk hierbij aan diverse activiteiten (voor jong en oud) en verzorgde snacks en diner. Zo’n complete familiedag heeft u bij ons al vanaf € 32,50.

Aanbod activiteiten voor uw familiedag

Een goede keuze hebben uit diverse activiteiten voor uw familiedag is belangrijk. U wilt natuurlijk dat iedereen het tijdens die dag naar zijn of haar zin heeft. Bij Partycentrum Klein Zwitserland hebben wij dan ook verschillende arrangementen met een heel divers aanbod aan activiteiten. Zo zit er altijd iets voor u en uw familie tussen.

Neem bijvoorbeeld samen met uw familie een frisse duik in ons zwemparadijs genaamd Jonas de Walvis. Of geniet van een dagje midgetgolfen en sluit de dag af met een gezellig en heerlijk diner aan het water. Voor de kinderen is er, naast het zwembad, ook een luchtkussen en hebben we een heuse apenkooi. En voor hen hebben we ook een heerlijk kindermenu samengesteld.

Bekijk onze arrangementen voor een gezellige familiedag met eventueel oer-Hollandse activiteiten. Wat ook zeker een leuke aanrader is, is het High Tea arrangement. Dit is overigens alleen tijdens de wintermaanden.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor uw familie-uitje? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder met het organiseren van een geslaagde dag voor de hele familie.