Oud Hollandse familiemiddag

Familiedag in Friesland viert u natuurlijk bij restaurant klein Zwitserland aan het Bergumermeer! De kinderen worden groot; broers en zussen gaan uit huis. Kortom, je ziet elkaar minder door de overvolle agenda’s. Gelukkig is er een manier om de hele familie weer bij elkaar te brengen: de jaarlijkse familiedag. Ga er gezellig samen op uit! Een familiedag is de uitgelezen kans om elkaar weer eens te zien. Lekker even bijkletsen met oma en opa. Doldwaze spelletjes spelen met de neefjes en nichtjes.

Is het dit jaar uw beurt om een onvergetelijk familiedag in Friesland te regelen? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Niet alleen de kinderen, maar ook de volwassenen vervelen zich geen moment met onze Oud Hollandse Familiedag. Met dit familie uitje bent u de gehele dag lekker bezig, maar is er ook genoeg tijd om rustig met elkaar te kletsen.

Voor slechts € 39.50 per persoon**

Hoe verloopt de Oud Hollandse Familiedag?

Ons Oud Hollandse Familiedag-arrangement bestaat uit een aantal nostalgische, vermakelijke onderdelen. Een betere invulling voor uw familiedag is er niet:

12.00 uur – Ontvangst met koffie en lekkere, traditioneel Friese oranjekoek.
12.30 uur – Aanvang midgetgolfen. Ga de strijd aan op de alom bekende midgetgolfbaan. Wie weet heeft u nog een score van vroeger te verbeteren. Of verslaat u eindelijk uw oudere broer of zus.
14.00 uur – Aanvang Oud Hollandse spelen. Een nostalgische competitie met oer-Hollandse spelletjes waarin de opa en oma’s vast en zeker gaan uitblinken. Gezelligheid en pret gegarandeerd.
15.30 uur – Borreluurtje. Na afloop van de Oud Hollandse spelen bent u geheid toe aan een verfrissend drankje of borreltje*
17.00 uur – Aanvang buffet/barbecue/diner. Een dag vol vertier leidt tot knorrende magen. Gelukkig regelen wij voor u en uw familie een heerlijk buffet, barbecue of diner met smakelijke gerechten. Een goede afsluiter van uw familiedag!

*Consumpties zijn op nacalculatie.

Wat kost onze Oud Hollandse Familiedag?

Wilt u samen met uw familie een dagje terug in de tijd, waar kostelijke spelletjes de avonden vulden? Boek dan nu ons Oud Hollandse Familiedag-arrangement. De prijzen voor jong en oud zijn:

Volwassenen: v.a. €39,50** p.p.
Kinderen (5 t/m 11 jaar) v.a. €19,75 p.p.
Kinderen (1 t/m 4 jaar) v.a. €13,25 p.p.
Kinderen (0 t/m 1 jaar) gratis

 

 

 • Ontvangst met koffie en oranjekoek
 • Binnen en buiten activiteiten
 • Barbecue, diner of buffet
 • 1001 originele activiteiten
 • Unieke ligging aan Bergumermeer
 • Voor groepen van 2 tot 350 mensen

Hoogtepunt in belevenis

Al meer dan 760 mensen hadden een belevenis die ze bijblijft

 • 25 jarig Huwelijk: Henk en Renske

  Afgelopen zaterdag hebben wij met familie en vrienden ons 25 jarig huwelijk gevierd met een moorddiner. Niet alleen van het heerlijke eten maar ook van het spel, al met al een zeer geslaagde avond ! Wij hebben genoten, dank voor alle medewerkers en de acteurs die van deze avond echt een superavond hebben gemaakt.

 • Familiedag: Fam. Van Marmeren

  De rondvaart is ons zeer goed bevallen. Vooral mijn ouders hebben genoten van de mooie Friese wateren! Het eten en drinken was prima en het personeel heeft ook de ouderen aan boord geduldig te woord gestaan. Groet, Fam. van Marmeren