Partycentrum en familierestaurant Klein Zwitserland

Klein Zwitserland ligt op het kruispunt van het Prinses Margrietkanaal en het Bergumermeer. Wij herbergen een familierestaurant , pub, grote feestzaal en het terras wat zich bevindt zich op 3 meter hoogte. Hierdoor heeft u een schitterend uitzicht over het water. Heerlijk dineren met het gehele gezin of met een gezelschap. Speciaal voor groepen hebben wij volledig verzorgde arrangementen!

Kinderen Welkom!

Kinderen zijn bij ons van harte welkom. We hebben een grote speeltuin, kinderboerderij en midgetgolfbaan naast het restaurant. Voor de aller kleinsten is er op het terras een kleine glijbaan/speelhuisje.

Bedrijfsfeesten / dag activiteiten

Ook voor uw bedrijfsfeest (t/m 450 personen) hebben wij leuke ideeën. Wat dacht u van een thema feest zoals maffiafeest. Of wilt u misschien een rondvaart maken met een skûtsje of een rondvaartboot. Actief bezig zijn kan ook, zeilen, zeskamp noem maar op. Of wilt u gewoon gezellig dineren of van een heerlijk buffet/barbecue genieten.

Zoals u ziet zijn de mogelijkheden bij Partycentrum Klein Zwitserland ongekend. Ook voor uw eigen ideën staan wij open. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte of overige informatie.

Hoogtepunt in belevenis

Al meer dan 760 mensen hadden een belevenis die ze bijblijft

  • 25 jarig Huwelijk: Henk en Renske

    Afgelopen zaterdag hebben wij met familie en vrienden ons 25 jarig huwelijk gevierd met een moorddiner. Niet alleen van het heerlijke eten maar ook van het spel, al met al een zeer geslaagde avond ! Wij hebben genoten, dank voor alle medewerkers en de acteurs die van deze avond echt een superavond hebben gemaakt.

  • Familiedag: Fam. Van Marmeren

    De rondvaart is ons zeer goed bevallen. Vooral mijn ouders hebben genoten van de mooie Friese wateren! Het eten en drinken was prima en het personeel heeft ook de ouderen aan boord geduldig te woord gestaan. Groet, Fam. van Marmeren