Trouwlocatie in Friesland

Uw trouwdag moet natuurlijk de meest bijzondere dag van uw leven worden. Een dag om nooit meer te vergeten. Bent u op zoek naar een romantische en bijzondere trouwlocatie in Friesland? Dan is ons partycentrum absoluut het overwegen waard. Partycentrum Klein Zwitserland is gelegen op een toplocatie op het zogenoemde kruispunt van het Prinses Margrietkanaal en het Bergumermeer. Onze prachtige ligging biedt u de kans om uw trouwdag echt speciaal te maken. Een perfecte, romantische bruiloft aan het water in Friesland. En dan hebben we het alleen nog maar over de locatie! Wij bieden voor uw speciale dag ook verschillende bruiloftsarrangementen aan. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bekijk hieronder ons aanbod aan trouw arrangementen.

Trouwen op het strand 

Iedereen heeft dromen voor hun bruiloft. Een prachtige strandlocatie, een geweldige sfeer en natuurlijk mooie herinneringen om te koesteren. Maar er komt wel veel op u af met de organisatie van uw bruiloft. Een bijzondere trouwlocatie is snel gevonden, maar dan komt het regelen van een programma voor het trouwfeest. Hoe wilt u de ceremonie aankleden? Heeft u nagedacht over de receptie? Wat voor muziek draait u op het feest?

Laat ons bij Partycentrum Klein Zwitserland u helpen met het verwezenlijken van de bruiloft van uw dromen. Wij kunnen u helpen met het plannen van uw huwelijk in Friesland. Zo nemen wij u graag de zorgen uit handen. Bij Partycentrum Klein Zwitserland profiteert u van onze jarenlange ervaring op het gebied van evenementenorganisatie. Hierdoor weten we precies uw vragen en wensen te beantwoorden en deze om te zetten naar een onvergetelijk trouwfeest. Luisteren en adviseren is dan ook onze kracht.

Intieme trouwlocatie in Friesland 

Bij Partycentrum Klein Zwitserland hebben wij een drietal trouwarrangementen voor u geselecteerd. Al onze Bruiloft-Feestarrangementen zorgen voor een smaakvolle, tot in de puntjes goed georganiseerde bruiloft. Natuurlijk kunt u zelf kiezen welk arrangement het beste bij uw wensen past. Zo kunnen wij van dienst zijn met een mooie, intieme receptie. Bij een grotere receptie ontbreekt het u aan niets met onze uitgebreide buffetten voor luxere trouwarrangementen. Daarnaast hebben wij ook het receptie arrangement met een onbeperkt drankenarrangement en heerlijke hapjes inbegrepen. Op die manier brengt u gegarandeerd uw trouwerij tot een geslaagd einde.

Wilt u iets speciaals of uw eigen bruiloftsarrangement samenstellen? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee over de organisatie van uw bruiloft en receptie. De mogelijkheden op onze intieme trouwlocatie in Friesland zijn vrijwel eindeloos!

Hoogtepunt in belevenis

Al meer dan 760 mensen hadden een belevenis die ze bijblijft

  • 25 jarig Huwelijk: Henk en Renske

    Afgelopen zaterdag hebben wij met familie en vrienden ons 25 jarig huwelijk gevierd met een moorddiner. Niet alleen van het heerlijke eten maar ook van het spel, al met al een zeer geslaagde avond ! Wij hebben genoten, dank voor alle medewerkers en de acteurs die van deze avond echt een superavond hebben gemaakt.

  • Familiedag: Fam. Van Marmeren

    De rondvaart is ons zeer goed bevallen. Vooral mijn ouders hebben genoten van de mooie Friese wateren! Het eten en drinken was prima en het personeel heeft ook de ouderen aan boord geduldig te woord gestaan. Groet, Fam. van Marmeren