Boogschieten Friesland

Niet geschoten is altijd mis, toch? Wilt u leren hoe u nu eens echt raak kunt schieten? Of bent u gewoon op zoek naar een gezellige activiteit? Bekijk dan eens ons boogschiet-arrangement! Tijdens onze cursus leert u de fijne kneepjes van het boogschieten. Weet u bijvoorbeeld welke hand u het beste kunt gebruiken? Of waar u heen moet kijken terwijl u schiet? Onze professionele instructeurs leggen u alles uit. Zodat u precies weet hoe u het beste kunt boogschieten! Nadat u precies geleerd heeft hoe het werkt, is het tijd voor een wedstrijdje. Uw groep wordt in kleine teams verdeeld. Daarna zullen we zien wie de winnaar wordt!

Bij ons arrangement zit ook een ontvangst met koffie en oranjekoek inbegrepen, net als een borreluurtje en een heerlijk diner. Bekijkt u eens onze opties en maak een keuze. Kiest u bijvoorbeeld voor een diner, of gaat u voor de barbecue? Ook een heerlijk buffet is een optie, net als een drie- of vier gangen diner. Alles om uw dag compleet te maken!

Beschikbaar vanaf 12 deelnemers.

Het programma van het boogschieten arrangement

Ons arrangement bestaat niet alleen uit boogschieten. U kunt ook genieten van hapjes en drankjes. Alles om er een topmiddag van te maken!

14:00 Ontvangst. U wordt ontvangen met een kopje koffie en een lekkere plak oranjekoek*.
14:30 Boogschieten. Tijd om een spoedcursus boogschieten te volgen, afgesloten met een wedstrijdje!
16:30 Borreluurtje. Geniet van een hapje en drankje** en bespreek de dag nog eens na.
17:30 Avondeten. Kiest u voor de diner, barbecue of toch een buffet?

* Het is ook mogelijk om een kleine lunch te gebruiken.

** Consumpties zijn op basis van nacalculatie.

Wat kost het boogschieten arrangement?

Wilt u de fijne kneepjes van het boogschieten onder de knie krijgen? Boek dan ons arrangement. Het arrangement is al beschikbaar vanaf €15,00 p.p. voor ongeveer 1.5 uur / vanaf 12 personen. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar alle mogelijkheden!

 • Ontvangst met koffie en oranjekoek
 • 1,5 tot 2 uur speelplezier
 • Grillen, buffet of diner naar keuze
 • 1001 originele activiteiten
 • Unieke ligging aan Bergumermeer
 • Voor groepen van 2 tot 350 mensen

Hoogtepunt in belevenis

Al meer dan 760 mensen hadden een belevenis die ze bijblijft

 • 25 jarig Huwelijk: Henk en Renske

  Afgelopen zaterdag hebben wij met familie en vrienden ons 25 jarig huwelijk gevierd met een moorddiner. Niet alleen van het heerlijke eten maar ook van het spel, al met al een zeer geslaagde avond ! Wij hebben genoten, dank voor alle medewerkers en de acteurs die van deze avond echt een superavond hebben gemaakt.

 • Familiedag: Fam. Van Marmeren

  De rondvaart is ons zeer goed bevallen. Vooral mijn ouders hebben genoten van de mooie Friese wateren! Het eten en drinken was prima en het personeel heeft ook de ouderen aan boord geduldig te woord gestaan. Groet, Fam. van Marmeren