Restaurant in Friesland

Heerlijk dineren, lunchen of lekker een drankje drinken aan het strand. Met direct uitzicht over het Bergumermeer geeft het u een heerlijk ontspannen gevoel. Bij Restaurant Klein Zwitserland bieden wij heerlijke gerechten; van een driegangendiner tot verschillende buffetten. Zo hebben wij een zeer divers aanbod van lunches, buffetten, diners en barbecue arrangementen. Daarnaast houden we ook rekening met verschillende budgetten. Bent u dus op zoek naar een goed restaurant in Friesland? Dan hoeft u niet verder te zoeken.

Bekijk onze dinerkaart of neem hieronder een kijkje bij onze verschillende arrangementen en buffetten.

Diner kaart

 

 

Buffet, lunch & meer!

Restaurant Klein Zwitserland is niet alleen een gezellig restaurant met een divers aanbod, maar is ook nog gevestigd op een unieke locatie. Zo is ons restaurant in Bergum (in het Fries: Burgum) gelegen aan het water, het Bergumermeer. Het is zelfs mogelijk om met uw boot aan te meren en gelijk vanaf de boot naar het restaurant te lopen. Tijdens het eten heeft u ook nog eens een fantastisch uitzicht over het water. Dat is pas sfeervol en smaakvol uiteten gaan.

Diverse arrangementen

In ons restaurant is er voor ieder wat wils. Zo kunt u bij ons lunchen met bijvoorbeeld met een verrukkelijke tosti of heerlijk beefburger. Uw kinderen kunnen bij ons genieten van onder meer poffertjes, patat en kipnuggets. Wilt u uitgebreid bij ons uiteten? Ook dan is er zoveel lekkers om uit te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een broodplankje als voorafje, gevolgd door huisgemaakte spareribs. Dit is slechts een greep uit onze uitgebreide lunch- en dinerkaarten. Want we hebben nog veel meer heerlijke specialiteiten.

Arrangementen voor grote groepen

Bent u met een partij of gezelschap en op zoek naar een restaurant in Friesland dat ideaal is voor groepen? Dan bent u bij Restaurant Klein Zwitserland aan het goede adres. Bij ons kunt u kiezen uit allerlei arrangementen voor kleine en grote(re) groepen, zoals buffetten en diners. Wat natuurlijk altijd een feest is, is onze lekkere barbecue arrangement voor gezelschappen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van ons restaurant in Friesland? Neem voor al uw vragen vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met alle antwoorden over het dineren bij Restaurant Klein Zwitserland. Uiteraard kunt u ook alvast uw reservering online doorgeven.

Hoogtepunt in belevenis

Al meer dan 760 mensen hadden een belevenis die ze bijblijft

  • 25 jarig Huwelijk: Henk en Renske

    Afgelopen zaterdag hebben wij met familie en vrienden ons 25 jarig huwelijk gevierd met een moorddiner. Niet alleen van het heerlijke eten maar ook van het spel, al met al een zeer geslaagde avond ! Wij hebben genoten, dank voor alle medewerkers en de acteurs die van deze avond echt een superavond hebben gemaakt.

  • Familiedag: Fam. Van Marmeren

    De rondvaart is ons zeer goed bevallen. Vooral mijn ouders hebben genoten van de mooie Friese wateren! Het eten en drinken was prima en het personeel heeft ook de ouderen aan boord geduldig te woord gestaan. Groet, Fam. van Marmeren