Actief personeelsuitje in Friesland

Een onvergetelijk personeelsuitje in Friesland organiseert u natuurlijk bij Partycentrum Klein Zwitserland. Bij ons vindt u alle ingrediënten om uw bedrijfsfeest te laten slagen. U zorgt voor de mensen en wij regelen de rest. Blije gezichten gegarandeerd!

Of u nu op zoek bent naar een themafeest, leuke groepsactiviteiten of een gezellig diner, wij bieden het allemaal. Er zijn leuke combinaties te maken tussen buiten activiteiten en een heerlijke barbecue of smaakvol buffet. Bedrijfsfeesten voor zowel kleine als grote groepen behoren tot de mogelijkheden. Voor uw personeelsuitje in Friesland hebben wij verschillende arrangementen vanaf 10 t/m 350 personen. Wij maken graag een offerte voor u op maat.

Bekijk al onze arrangementen en activiteiten in onze video onderaan deze pagina!

Bedrijfsfeest in Friesland 

Een swingend bedrijfsfeest, een avond heerlijk dineren met alle collega’s of juist een actief teamuitje? U wilt een bedrijfsfeest in Friesland organiseren en u bent op zoek naar wat het beste past bij uw organisatie. Bij Partycentrum Klein Zwitserland Burgum helpen wij u graag bij het regelen van het perfecte bedrijfsfeest. Wat dacht u van een spel waar spanning, sensatie en plezier bij elkaar komen? 

Past een ontspannend bedrijfsfeest meer binnen uw bedrijfscultuur? Dan is een rondrit door de regio op een Solex en na afloop een diner met uw collega’s zeker een aanrader. Wat voor activiteiten u ook zoekt, bij ons vindt u gegarandeerd een passend personeelsuitje.

Teambuilding Friesland 

Is het uw taak om een gezellige dag vol teambuilding in Friesland te organiseren? Dat is zeker mogelijk bij Partycentrum Klein Zwitserland. Onze teambuilding activiteiten hebben allemaal één ding met gemeen: een hechte band tussen collega’s scheppen. Een leuk teambuilding uitje is onze Highland Games. Net als in Schotland strijdt u met twee clans tegen elkaar. Gehuld in een traditionele kilt wanen u en uw team zich als een echte Schotse Heavy’s. Welke afdeling gaat ervandoor met de prijs?

Heeft u liever iets minder fysieks, dan is het Bamboestieken wellicht een goede optie voor uw collega’s. Een activiteit welke veel samenwerking vereist. En dan samen met uw collega’s de mooiste en misschien wel de hoogste kunstwerken maken.

Bij het Partycentrum Klein Zwitserland kunt u vrijblijvend contact opnemen om alle mogelijkheden voor uw personeelsuitje in Friesland door te nemen.

Hoogtepunt in belevenis

Al meer dan 760 mensen hadden een belevenis die ze bijblijft

  • 25 jarig Huwelijk: Henk en Renske

    Afgelopen zaterdag hebben wij met familie en vrienden ons 25 jarig huwelijk gevierd met een moorddiner. Niet alleen van het heerlijke eten maar ook van het spel, al met al een zeer geslaagde avond ! Wij hebben genoten, dank voor alle medewerkers en de acteurs die van deze avond echt een superavond hebben gemaakt.

  • Familiedag: Fam. Van Marmeren

    De rondvaart is ons zeer goed bevallen. Vooral mijn ouders hebben genoten van de mooie Friese wateren! Het eten en drinken was prima en het personeel heeft ook de ouderen aan boord geduldig te woord gestaan. Groet, Fam. van Marmeren