Boot huren Friesland

Boot huren Friesland

Met vrienden, familie of de kinderen een bootje huren? Bootje varen in Friesland is een gezellig dagje uit. Neem het Bergumermeer als locatie. Een prachtig meer dat vanuit de jachthaven van Camping & Vakantiepark Bergumermeer direct ontdekt kan worden. Laat die zomerdagen maar komen!

Boot huren in Friesland? Deze bootjes zijn beschikbaar:

 • Sloep met kap (5 a 6 personen)
 • Sloep zonder kap (5 a 6 personen)
 • Motorboot (4 personen)
 • Zeilboot (4 a 5 personen)
 • Kajak (2 personen)

Boot huren in Friesland

Ontdek Friesland vanaf het water bij Klein Zwitserland

Onze locatie aan het Bergumermeer biedt u de perfecte gelegenheid om direct het water op te gaan en te genieten van de prachtige omgeving. Of u nu op zoek bent naar een ontspannen dagje varen of een avontuurlijke zeiltocht, wij hebben de juiste boot voor u.

Reserveer nu uw favoriete bootje

Om uw avontuur op het Bergumermeer te beginnen, vragen we u om op de aangegeven tijd aanwezig te zijn bij de haven, die zich vlak bij ons restaurant bevindt. Ons vriendelijke personeel staat klaar om u te verwelkomen en u te helpen.

Reserveer nu en maak u klaar voor een onvergetelijk avontuur op het Bergumermeer!

Reserveren

Hoogtepunt in belevenis

Al meer dan 760 mensen hadden een belevenis die ze bijblijft

 • Familiedag: Fam. Van Marmeren

  De rondvaart is ons zeer goed bevallen. Vooral mijn ouders hebben genoten van de mooie Friese wateren! Het eten en drinken was prima en het personeel heeft ook de ouderen aan boord geduldig te woord gestaan. Groet, Fam. van Marmeren

 • 25 jarig Huwelijk: Henk en Renske

  Afgelopen zaterdag hebben wij met familie en vrienden ons 25 jarig huwelijk gevierd met een moorddiner. Niet alleen van het heerlijke eten maar ook van het spel, al met al een zeer geslaagde avond ! Wij hebben genoten, dank voor alle medewerkers en de acteurs die van deze avond echt een superavond hebben gemaakt.