Undercover - AR Citygame

Pak je kans en infiltreer als undercoveragent. Undercover is een citygame met Augmented Reality. Gewapend met een tableten een koffer vol met gadgets ga je Marco V. achterna, op zoek naar de volgende drugszending.
Tijdens Undercover – AR Citygame infiltreer je in een groot drugsnetwerk. Speel dit spel in een binnenstad naar keuze. Je krijgt er gegarandeerd een unieke ervaring voor terug. Deze citygame zit vol met Augmented Reality, in het Nederlands ook wel Aangevulde Realiteit genoemd. Jij en je team gaan op zoek naar de locatie van de volgende drugszending.

Marco V.
Marco V. is het hoofpersonage van Undercover – AR Citygame. Deze bekende crimineel heeft ons land overspoeld met drugs en agressie. Er zijn al meerdere liquidaties gelinkt aan Marco V. Concurrenten zijn hun leven niet zeker, net als medewerkers die een klus niet goed klaren of agenten die zich voordoen als mede-crimineel. Je krijgt een koffer vol met gadgets mee en een tablet waar de route op aangegeven word. Wanneer je op één van de aangegeven plekken aankomt verschijnt er op je beeld een pop-up met een opdracht. Er is altijd een mogelijkheid hints te vragen aan een mede-infiltrant.

  • 1001 originele activiteiten
  • Unieke ligging aan Bergumermeer
  • Voor groepen van 2 tot 350 mensen

Hoogtepunt in belevenis

Al meer dan 760 mensen hadden een belevenis die ze bijblijft

  • Familiedag: Fam. Van Marmeren

    De rondvaart is ons zeer goed bevallen. Vooral mijn ouders hebben genoten van de mooie Friese wateren! Het eten en drinken was prima en het personeel heeft ook de ouderen aan boord geduldig te woord gestaan. Groet, Fam. van Marmeren

  • 25 jarig Huwelijk: Henk en Renske

    Afgelopen zaterdag hebben wij met familie en vrienden ons 25 jarig huwelijk gevierd met een moorddiner. Niet alleen van het heerlijke eten maar ook van het spel, al met al een zeer geslaagde avond ! Wij hebben genoten, dank voor alle medewerkers en de acteurs die van deze avond echt een superavond hebben gemaakt.