Vriendenuitje in Friesland

Is het uw beurt om een activiteit voor de vriendengroep te verzinnen? Natuurlijk wilt u een onvergetelijk uitje regelen, waar iedereen nog lang over napraat. Dan bent u bij Partycentrum Klein Zwitserland aan het goede adres. Ons aanbod barst van de fantastische binnen- en buitenactiviteiten voor uw vriendenuitje in Friesland. U zorgt voor de mensen, wij regelen voor u de rest!

Bent u op zoek naar actieve groepsactiviteiten of een gezellig diner? Wij bieden het allemaal aan. U kunt ook leuke combinaties maken met onze outdoor uitjes en lekkere buffetten. Vriendenuitjes voor zowel grote als kleine groepen zijn mogelijk. Voor uw vriendengroep hebben wij verschillende vermakelijke arrangementen beschikbaar.

Bekijk al onze arrangementen en activiteiten in onze video onderaan deze pagina!

Actief uitje voor vriendengroepen!

Zoek u een actief uitje waarbij de adrenaline u door de aderen stroomt? Dan hebben wij een zeer geschikt arrangement voor u: Paintballen. Strijd met twee teams tegen elkaar op ons speciaal ingerichte terrein. Gekleed in een overall met masker vliegen de verfkogels u om de oren! Wie gaat ervan door met de winst? Dit actieve vriendenuitje in Friesland is al te boeken voor groepen vanaf 12 personen.

Wilt u liever een iets minder ruig, maar wel actief uitje regelen? Maak dan gebruik van ons populaire Solex arrangement. Speciaal voor deze nostalgische vervoersmiddelen hebben wij een route door de prachtige Friese wouden uitgezet. Wat voor activiteiten u ook zoekt, bij Partycentrum Klein Zwitserland vindt u gegarandeerd een geschikt arrangement.

Stoere activiteiten voor mannen & vrouwen

Bij Partycentrum Klein Zwitserland hebben wij ook stoere activiteiten voor mannen én vrouwen. Waant u zich voor een dag in Schotland, waar sterke mannen (en natuurlijk ook vrouwen) de strijd met elkaar aangaan. De Highland Games is het ideale arrangement om uw spierballen te testen. Twee clans strijden om de eer en felbegeerde titel. Uiteraard gehuld in een traditionele kilt!

Ook Arrow Battle is een echte aanrader voor uw stoere vriendendag. Ditmaal waant u zich weer even in de tijd van de ridders. Tussen de obstakels en hindernissen door proberen twee teams elkaar met pijl en boog uit te schakelen. Wie van uw vrienden kan het beste targets schieten? Daar komt u achter na het spelen van dit hilarische spel.

Bij het Partycentrum Klein Zwitserland denken wij graag met u mee over uw ideale vriendenuitje in Friesland. Benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt vrijblijvend contact opnemen om alle opties voor uw vriendendag door te nemen.

Hoogtepunt in belevenis

Al meer dan 760 mensen hadden een belevenis die ze bijblijft

  • Familiedag: Fam. Van Marmeren

    De rondvaart is ons zeer goed bevallen. Vooral mijn ouders hebben genoten van de mooie Friese wateren! Het eten en drinken was prima en het personeel heeft ook de ouderen aan boord geduldig te woord gestaan. Groet, Fam. van Marmeren

  • 25 jarig Huwelijk: Henk en Renske

    Afgelopen zaterdag hebben wij met familie en vrienden ons 25 jarig huwelijk gevierd met een moorddiner. Niet alleen van het heerlijke eten maar ook van het spel, al met al een zeer geslaagde avond ! Wij hebben genoten, dank voor alle medewerkers en de acteurs die van deze avond echt een superavond hebben gemaakt.