Familiedag in Friesland

Bent u op zoek naar een gezellige locatie waar u een geslaagd familie uitje kunt organiseren? Bij Partycentrum Klein Zwitserland bent u aan het goede adres. Wij bieden u de leukste activiteiten voor een onvergetelijke familiedag in Friesland. Een familiefeest moet leuk zijn voor jong én oud. Met onze compleet verzorgde arrangementen houden wij rekening met alle deelnemers. Zo geniet u samen met uw hele familie. Er is voor alle leeftijden genoeg te beleven!

Partycentrum Klein Zwitserland is de ideale locatie voor een familie uitje. Of u nou uw familiefeest in de winter of de zomer wilt organiseren. Dat is op onze feestelijke locatie geen probleem. Wij hebben een ruim aanbod aan binnen- en buitenactiviteiten. Zo kunt u in ieder seizoen bij ons terecht. Kortom, bekijk hieronder onze arrangementen om ook uw familiedag in Friesland tot een groot succes te maken.

Bekijk al onze arrangementen en activiteiten in onze video onderaan deze pagina!

Leukste familie uitje in Friesland! 

Gezellig met de hele familie eropuit. Dan rijst de grote vraag: wat gaan we doen? Met die vraag helpen wij u natuurlijk graag. Samen met u kunnen we een compleet verzorgde en gefaciliteerde familiedag voor u opzetten. Denk hierbij aan diverse activiteiten (voor jong en oud) en verzorgde snacks en diner. Zo’n complete familiedag heeft u bij ons al vanaf € 32,50. p.p. Nieuwsgierig naar welke activiteiten voor uw familie het beste passen? Wij denken graag met u mee bij het kiezen van een geschikt programma.

Familiedag met activiteiten & eten 

Een goede keuze hebben uit diverse activiteiten voor uw familiedag in Friesland is belangrijk. U wilt natuurlijk dat iedereen het tijdens die dag naar zijn of haar zin heeft. Bij Partycentrum Klein Zwitserland hebben wij dan ook verschillende arrangementen met een heel divers aanbod aan activiteiten. Zo zit er altijd iets voor u en uw familie tussen.

Neem bijvoorbeeld samen met uw familie een frisse duik in ons zwemparadijs genaamd Jonas de Walvis. Of geniet van een dagje midgetgolfen en sluit de dag af met een gezellig en heerlijk diner aan het water. Voor de kinderen is er, naast het zwembad, ook een luchtkussen en hebben we een heuse apenkooi. En voor hen hebben we ook een heerlijk kindermenu samengesteld.

Een gezellige familiedag staat of valt met de juiste activiteiten en eten. Daarom hebben wij tips voor activiteiten die bij uw familie vast en zeker in de smaak vallen. Zo zijn de arrangementen met oer-Hollandse activiteiten zeker het overwegen waard. Wat ook een leuke aanrader is, is het High Tea arrangement. Dit fantastische arrangement is overigens alleen tijdens de wintermaanden beschikbaar.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor uw familie-uitje? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder met het organiseren van een geslaagde dag voor de hele familie.

Hoogtepunt in belevenis

Al meer dan 760 mensen hadden een belevenis die ze bijblijft

  • 25 jarig Huwelijk: Henk en Renske

    Afgelopen zaterdag hebben wij met familie en vrienden ons 25 jarig huwelijk gevierd met een moorddiner. Niet alleen van het heerlijke eten maar ook van het spel, al met al een zeer geslaagde avond ! Wij hebben genoten, dank voor alle medewerkers en de acteurs die van deze avond echt een superavond hebben gemaakt.

  • Familiedag: Fam. Van Marmeren

    De rondvaart is ons zeer goed bevallen. Vooral mijn ouders hebben genoten van de mooie Friese wateren! Het eten en drinken was prima en het personeel heeft ook de ouderen aan boord geduldig te woord gestaan. Groet, Fam. van Marmeren