Themafeest foute party

Heel stiekem houdt iedereen gewoon van fout, en bij het Themafeest Foute Party trekken we alle foute registers open. Een uitgebreid decor, foute muziek en foute spelletjes. Dit wordt genieten.
Een grote geluidset, een dj booth en een spetterende lichtshow met effecten als spiegelbollen en een bellenblaasmachine. Niets is te gek bij het Themafeest Foute Party, waarbij we ook nog eens een fout decor verzorgen van 10×2,5 meter. De professionele drive-in show completeert het geheel, inclusief stevige potjes karaoke. En zelfs dat is nog niet álles, want er is volop interactie met spelletjes als limbodansen, zaklopen en bingo. Topamusement.
Lekker luchtig feestje
Het Themafeest Foute Party is uitstekend geschikt als bedrijfsfeest of familiefeest. Deze invulling geldt vooral voor groepen die houden van lekker luchtige feestjes zonder al te zwaar of serieus gedoe. Niet nadenken over stijve outfits en saaie speeches, maar ‘gewoon’ lekker losgaan met een grote glimlach en een flinke dosis pret. Onze foute dj zet de toon met hits van onder andere Village People, Vengaboys, Boling M. en Gerard Joling. Maak me gek!

  • 1001 originele activiteiten
  • Unieke ligging aan Bergumermeer
  • Voor groepen van 2 tot 350 mensen

Hoogtepunt in belevenis

Al meer dan 760 mensen hadden een belevenis die ze bijblijft

  • 25 jarig Huwelijk: Henk en Renske

    Afgelopen zaterdag hebben wij met familie en vrienden ons 25 jarig huwelijk gevierd met een moorddiner. Niet alleen van het heerlijke eten maar ook van het spel, al met al een zeer geslaagde avond ! Wij hebben genoten, dank voor alle medewerkers en de acteurs die van deze avond echt een superavond hebben gemaakt.

  • Familiedag: Fam. Van Marmeren

    De rondvaart is ons zeer goed bevallen. Vooral mijn ouders hebben genoten van de mooie Friese wateren! Het eten en drinken was prima en het personeel heeft ook de ouderen aan boord geduldig te woord gestaan. Groet, Fam. van Marmeren