De Gezellige Familiedag

Heeft u een verjaardag of jubileum te vieren? Of vindt u gewoon dat u uw familie te weinig ziet? Zijn de kinderen uit huis, of zijn de broers en zussen verder weg verhuisd? Dan wordt het weer tijd voor een familiedag!

Onze gezellige familiedag combineert een bezoek aan water- en speelparadijs Jonas en de Walvis met een middagje midgetgolfen een heerlijk diner. Het perfecte programma voor een echt gezellig dagje uit met de hele familie!

Voor slechts €37,50 per persoon!

Wat gaan we doen tijdens de gezellige familiedag?

Onze gezellige familiedag begint met een bezoek aan ons prachtige water- en speelparadijs Jonas en de Walvis. Hier kunt u naar hartenlust samen met u kinderen spelen. In het speelparadijs vindt u een schitterende waterspeeltuin met heerlijk verwarmd water. In de speeltuin vindt u diverse glijbanen, spuiters en andere leuke objecten om heerlijk mee te spelen. Voor de grotere kinderen en volwassenen is er ook een diep zwembad aanwezig. Tot slot hebben wij, voor de echte durfals, een hele grote glijbaan met spannende lichten.

Bent u uitgezwommen? In het speelparadijs kunt u ook springen op ons grote luchtkussen of spelen in de reuze-Apenkooi. De Apenkooi is maar liefst drie etages hoog en heeft diverse glijbanen. De ideale plaats om verstoppertje te spelen! En ook op ons reuze luchtkussen kunnen de kinderen zich uren vermaken. Wie durft er als eerste van de glijbaan?

Na het zwemmen is het tijd voor het midgetgolf! Wie wint er op onze prachtige baan met uitdagende holes?

Uitgespeeld? Dan is het tijd voor een heerlijk diner. Wij kunnen dit voor u serveren in het speelparadijs. Liever in ons restaurant dineren? Dat kan natuurlijk ook! De keuze aan dineropties is reuze. Wat dacht u van een heerlijk stamppotbuffet? Of heeft u zin in een van onze barbecue opties? Een 3- of 4-gangen diner is natuurlijk ook mogelijk. De keuze is aan u!

Het programma van de gezellige familiedag

Tijdens de familiedag zullen we verschillende activiteiten ondernemen. Van zwemmen en midgetgolfen tot heerlijk dineren: alles komt aan bod!

13:00 Ontvangst met koffie en gebak. Voor de kinderen hebben wij natuurlijk een glaasje limonade klaarstaan!
13:15 Zwem- en speelparadijs Jonas en de Walvis. Geniet hier van alles dat het zwembad te bieden heeft. U krijgt ook twee bittergarnituren!
15:30 Midgetgolfen. Tijd om uw kwaliteiten op de midgetgolfbaan te laten zien!
17:30 Dineren. Tijd voor een lekker buffet of barbecue in ons restaurant*!

* Dranken zijn op basis van nacalculatie.

Wat kost de gezellige familiedag?

Wilt u een gezellige familiedag beleven, en genieten van alles dat wij u te bieden hebben? Boek dan nu onze gezellige familiedag. De prijzen van jong tot oud zijn:

Volwassenen V.a. €37,50 p.p.
Kinderen (5 t/m 11 jaar) V.a. €24,50 p.p.
Kinderen (1 t/m 4 jaar) V.a. €13,00 p.p.
Kinderen (0 t/m 1 jaar) Gratis

 

 • Amusement voor jong en oud
 • Heerlijk buffet, geserveerd in ons speelparadijs of Partycentrum
 • Kinderen t/m 1 jaar gratis entree
 • 1001 originele activiteiten
 • Unieke ligging aan Bergumermeer
 • Voor groepen van 2 tot 350 mensen

Hoogtepunt in belevenis

Al meer dan 760 mensen hadden een belevenis die ze bijblijft

 • Familiedag: Fam. Van Marmeren

  De rondvaart is ons zeer goed bevallen. Vooral mijn ouders hebben genoten van de mooie Friese wateren! Het eten en drinken was prima en het personeel heeft ook de ouderen aan boord geduldig te woord gestaan. Groet, Fam. van Marmeren

 • 25 jarig Huwelijk: Henk en Renske

  Afgelopen zaterdag hebben wij met familie en vrienden ons 25 jarig huwelijk gevierd met een moorddiner. Niet alleen van het heerlijke eten maar ook van het spel, al met al een zeer geslaagde avond ! Wij hebben genoten, dank voor alle medewerkers en de acteurs die van deze avond echt een superavond hebben gemaakt.