Themafeest Après Ski

Vier het leukste Après Ski-feestje gewoon in eigen land met het über tolle Themafeest Après Ski. Het gezelligste feestje! Dit is een heel leuk idee voor het bedrijfsfeest of familiefeest.
Sneeuwpoppen, houten chalets en een sneeuwmachine: een sfeervol tafereel voorzien van een dj en de beste Après Ski-hits. Het Themafeest Après Ski is dan ook een regelrechte aanrader voor iedereen die dol is op gezelligheid. Kom in stijl, ga verkleed. Denk hierbij aan Lederhosen, Dirndls of een Tirolerhoedje. Jetzt geht’s los! Het feest kan beginnen.

Uitgebreid decor
Onze Après Ski-party kan bestaan uit een uitgebreid decor met een achtergronddoek (10×3 meter), een 3D-skihut, houten panelen met ski’s, opblaasbare sneeuwpoppen en look-a-like dennenbomen. En de optelsom wordt nog mooier: het wordt een heuse drive-in show met een grote geluidset, dj-booth en een spetterende lichtshow. Plus die sneeuwmachine. De stijlvol uitgedoste dj/entertainer maakt er een geweldig feest van.

  • 1001 originele activiteiten
  • Unieke ligging aan Bergumermeer
  • Voor groepen van 2 tot 350 mensen

Hoogtepunt in belevenis

Al meer dan 760 mensen hadden een belevenis die ze bijblijft

  • 25 jarig Huwelijk: Henk en Renske

    Afgelopen zaterdag hebben wij met familie en vrienden ons 25 jarig huwelijk gevierd met een moorddiner. Niet alleen van het heerlijke eten maar ook van het spel, al met al een zeer geslaagde avond ! Wij hebben genoten, dank voor alle medewerkers en de acteurs die van deze avond echt een superavond hebben gemaakt.

  • Familiedag: Fam. Van Marmeren

    De rondvaart is ons zeer goed bevallen. Vooral mijn ouders hebben genoten van de mooie Friese wateren! Het eten en drinken was prima en het personeel heeft ook de ouderen aan boord geduldig te woord gestaan. Groet, Fam. van Marmeren