Zeskamp

Bent u op zoek naar een leuke dag voor een actieve groep? Kies dan voor het Zeskamp arrangement van partycentrum Klein Zwitserland! Of u nu op zoek bent naar een gezellig uitje voor uw vriendengroep, een activiteit voor jongeren of een mooie teambuilding activiteit met uw collega’s: het zeskamp is de ideale optie! Tijdens het zeskamp strijdt u in uw team tegen de andere teams. Aan het einde is er uiteraard een prijs voor de winnaars. De hele dag is onder begeleiding van minimaal twee personen, en na afloop zijn er douches voor u beschikbaar. De dag wordt afgesloten met een heerlijk diner. Kiest u voor het grillen of de barbecue, of kiest u voor één van onze buffetten? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Beschikbaar vanaf 25 personen. Douches zijn aanwezig.

De spellen van het zeskamp

Het zeskamp kan bestaan uit verschillende onderdelen. U kiest zelf welke onderdelen het beste bij uw groep passen! U kunt kiezen uit:

Hindernisbaan
Bij deze hindernisbaan zult u met uw team zo snel mogelijk het einde van de hindernisbaan moeten bereiken. Samenwerken is hierbij van het allergrootste belang! Uw gezamenlijke tijd telt, dus zorg ervoor dat ook de langzaamste speler snel de overkant bereikt!

Bungeerun
Ook bij de bungeerun moet u zo snel mogelijk het einde van de baan bereiken. Maar het bungeekoord om uw middel trekt u weer terug! Bent u sneller dan uw tegenstander?

Loopski’s
Met de loopski’s onder uw voeten moet u zo snel mogelijk de overkant bereiken. Zorg ervoor dat iedereen in uw team samenwerkt, want alleen dan komt u vooruit. En pas op dat u niet valt, want overeind komen is lastiger dan het lijkt…

Buikschuifbaan
Neem een aanloop en glijd naar de overkant. Wat is de beste tactiek? Wat u ook kiest, een nat pak is gegarandeerd. Gelukkig hebben wij voldoende douches beschikbaar!

Funslang
In een levensgrote plastic slang met een groep naar voren lopen. Lijkt gemakkelijk, maar dat is het zeker niet. Is uw team als eerste aan de overkant?

Zwembad met balk
Zittend op een evenwichtsbalk boven een zwembad de tegenstander van de balk af krijgen. Dat is het doel van dit spel. Hoe goed is uw evenwicht?

Vliegend tapijt
Met uw team staat u op een ‘vliegend tapijt’. Alleen vliegen doet het tapijt helaas niet zelf. Eén van uw teamleden zal u vooruit moeten trekken. U moet allemaal tegelijk springen, zodat het tapijt bewogen kan worden. Pas op, want een glijer is zo gemaakt!

Klim- en glijbaan
Even lekker glijden en klimmen: de ideale afsluiting van uw zeskamp! Wie glijdt er het snelst?

Het programma van het zeskamp arrangement

Ons arrangement combineert actieve spellen met twee heerlijke maaltijden. De ideale optie voor een actieve middag!

12:00 Ontvangst. We starten de middag met een kleine lunch.
12:30 Zeskamp. Tijd om te starten met de zeskamp! Welke spellen kiest u?
14:00 Pauze. Even een hapje en een drankje om bij te komen!
14:30 Zeskamp deel 2.
16:00 Borreluurtje. Gezellig samen bijkomen van de zeskamp met een hapje en een drankje. En een prijsje voor de winnaars!
17:30 Dineren. Rodizio grillen, barbecueën of een buffet naar keuze!

 

De kosten voor het zeskamp arrangement

Wilt u de ideale combinatie tussen sportieve inspanning en culinaire ontspanning? Boek dan nu ons zeskamp arrangement! Voor meer mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen!

 • Ontvangst met een kleine lunch
 • 2,5 tot 3 uur speelplezier
 • Grillen, barbecue of buffet
 • 1001 originele activiteiten
 • Unieke ligging aan Bergumermeer
 • Voor groepen van 2 tot 350 mensen

Hoogtepunt in belevenis

Al meer dan 760 mensen hadden een belevenis die ze bijblijft

 • 25 jarig Huwelijk: Henk en Renske

  Afgelopen zaterdag hebben wij met familie en vrienden ons 25 jarig huwelijk gevierd met een moorddiner. Niet alleen van het heerlijke eten maar ook van het spel, al met al een zeer geslaagde avond ! Wij hebben genoten, dank voor alle medewerkers en de acteurs die van deze avond echt een superavond hebben gemaakt.

 • Familiedag: Fam. Van Marmeren

  De rondvaart is ons zeer goed bevallen. Vooral mijn ouders hebben genoten van de mooie Friese wateren! Het eten en drinken was prima en het personeel heeft ook de ouderen aan boord geduldig te woord gestaan. Groet, Fam. van Marmeren