Hit Arena

Tieners en volwassen gaan in deze arena de strijd met elkaar aan. De bedoeling is om zoveel mogelijk punten te scoren in 20 minuten tijd. Dit doe je door te klimmen, springen, rennen en objecten te passeren. Let op: sommige objecten zijn maar liefst 6.5 meter hoog! Dit is een zeer sportieve activiteit en een klein beetje conditie is wel een must. Dit spel kan gespeeld worden met 40-50 mensen tegelijk.

Vriendengroep / Vrijgezellen uitjes

Onze Hit Arena is een ideale belevenis voor vriendengroepen en vrijgezellenfeest. Na 2 rondes van 20 minuten, dien je echt even bij te komen. Deze belevenis is ook goed combineerbaar met onze andere activiteiten zoals, Bamboestieken, Archery tag of Boogschieten. Ook is onze Hit Arena een onderdeel van onze belevenis: Dienstplichtspel!

Bedrijfsuitjes

Bent u opzoek naar een actieve- middag of avond voor uw bedrijf? Dan is onze Hit arena ook iets voor u. Wie scoort de meeste punten binnen uw afdeling, wie is de sportiefste persoon van het bedrijf. Uiteraard kunt u deze activiteit met onze andere belevenissen, zodat u een mooie sportieve middag of avond beleefd. Uiteraard mag een een drankje en hapje of een barbecue niet missen bij deze belevenis.

 

 

  • 1001 originele activiteiten
  • Unieke ligging aan Bergumermeer
  • Voor groepen van 2 tot 350 mensen

Hoogtepunt in belevenis

Al meer dan 760 mensen hadden een belevenis die ze bijblijft

  • 25 jarig Huwelijk: Henk en Renske

    Afgelopen zaterdag hebben wij met familie en vrienden ons 25 jarig huwelijk gevierd met een moorddiner. Niet alleen van het heerlijke eten maar ook van het spel, al met al een zeer geslaagde avond ! Wij hebben genoten, dank voor alle medewerkers en de acteurs die van deze avond echt een superavond hebben gemaakt.

  • Familiedag: Fam. Van Marmeren

    De rondvaart is ons zeer goed bevallen. Vooral mijn ouders hebben genoten van de mooie Friese wateren! Het eten en drinken was prima en het personeel heeft ook de ouderen aan boord geduldig te woord gestaan. Groet, Fam. van Marmeren