Vrijgezellenfeest Friesland

Bent u op zoek naar de ideale locatie om uw vrijgezellenfeest te vieren? Kies dan voor partycentrum Klein Zwitserland! Wij hebben voor u een arrangement samengesteld waardoor u zelf niets meer hoeft te organiseren. U gaat sumoworstelen en neemt het tegen elkaar op tijdens het gladiatorenspel. Alles onder het genot van een drankje en een volledig verzorgde barbecue. Het ideale arrangement voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest!

Tijdens ons arrangement,  kunt u onbeperkt gebruik maken van de sumoworstelpakken en het gladiatorenspel. Met de sumoworstelpakken aan kunt u het tegen elkaar opnemen. Wie is er het sterkst? Vanaf de zijlijn toekijken is bij dit spel bijna even leuk. Wie van uw vrienden gaat er als eerst onderuit? Waag daarna een poging bij het gladiatorenspel. Twee spelers die elkaar uit evenwicht moeten brengen. Een spannende strijd!

Daarnaast organiseren wij voor u een volledig verzorgde barbecue met diverse salades, stokbrood en verschillende vleessoorten. Ook aan vegetarische personen wordt gedacht! Zo kunnen zij genieten van een groentespies of een gepofte aardappel. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat alle sausjes voldoende aanwezig zijn. Zo kunt u genieten van een heerlijk onbezorgd vrijgezellenfeest!

Beschikbaar vanaf 15 personen.

Het vrijgezellenfeest in het kort

Bij het arrangement zit inbegrepen:

 • Een volledig verzorgde barbecue met diverse salades, stokbrood en verschillende vleessoorten.
 • Het gebruik van de sumoworstelpakken en/of het gladiatorenspel.

Wilt u een extra activiteit toevoegen, zoals paintballen en/of boogschieten, bubble voetbal? Dat kan! Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 • 4 urig drankenarrangement (bier, fris, wijn of jenevers)
 • Een volledig verzorgde barbecue met diverse salades, stokbrood en verscheidene vleessoorten
 • Het gebruik van de sumo worstelpakken en/of het gladiatorenspel
 • 1001 originele activiteiten
 • Unieke ligging aan Bergumermeer
 • Voor groepen van 2 tot 350 mensen

Hoogtepunt in belevenis

Al meer dan 760 mensen hadden een belevenis die ze bijblijft

 • 25 jarig Huwelijk: Henk en Renske

  Afgelopen zaterdag hebben wij met familie en vrienden ons 25 jarig huwelijk gevierd met een moorddiner. Niet alleen van het heerlijke eten maar ook van het spel, al met al een zeer geslaagde avond ! Wij hebben genoten, dank voor alle medewerkers en de acteurs die van deze avond echt een superavond hebben gemaakt.

 • Familiedag: Fam. Van Marmeren

  De rondvaart is ons zeer goed bevallen. Vooral mijn ouders hebben genoten van de mooie Friese wateren! Het eten en drinken was prima en het personeel heeft ook de ouderen aan boord geduldig te woord gestaan. Groet, Fam. van Marmeren