Activiteitenmiddag Friesland

Bent u op zoek naar een lekker actieve middag voor een groep? Kies dan voor onze activiteitenmiddag! Tijdens deze middag bouwen we een vlot, leren we boogschieten en bouwen we een stapel kratten. Met u erbovenop! Denkt u dat u het aankunt?

Tijdens onze activiteitenmiddag beginnen we met een gezellige lunch. Bent u goed opgeladen? Dan is het tijd voor het vlotbouwen! Samen met uw team moet u een zo goed mogelijk vlot bouwen. Maar: de tijd en het materiaal is beperkt. Slim nadenken dus! En wanneer u denkt dat u vlot af is, volgt de echte test… De tewaterlating. Doorstaat uw vlot de test?

Na het vlotbouwen is het tijd voor boogschieten. In deze korte spoedcursus leert u de fijne kneepjes van het boogschieten. Weet u bijvoorbeeld welke houding u aan moet nemen? Of welke vingers u eigenlijk nodig heeft? Na onze cursus weet u precies waar u het over heeft. En dus is het tijd voor een wedstrijdje! Welk team wint?

Nog geen genoeg? Dan is het tijd voor kratten stapelen. Klinkt heel simpel toch? Ja, maar u zit wel bovenop de stapel… Dit spel staat gegarandeerd voor spanning. Zeker als de stapel om dreigt te vallen! Gelukkig wordt u gezekerd. Maar vertrouwt u uw eigen teamgenoten?

Na de inspanningen is het tijd voor wat ontspanning. We sluiten de middag af met een heerlijk diner. Gaat u grillen, barbecueën of kiest u voor het buffet? Alle opties zijn mogelijk!

Minimaal aantal deelnemers is 20.

Programma activiteitenmiddag

12:00 Lunch. We beginnen de middag met een kleine lunch. U gaat het nodig hebben voor de activiteiten van de middag!
12:45 Vlotbouwen en boogschieten. Tijd om te laten zien wat u waard bent! Wint uw team de wedstrijd, of eindigt u met een nat pak? Na een kleine spoedcursus boogschieten is het tijd voor een wedstrijdje. Schiet u raak?
15:00 Pauze. Tijd voor een hapje en een drankje om even bij te komen*!
15:30 Krat stapelen. Een stapel bouwen, met u er bovenop… Gaat dat wel goed?
16:30 Borreluurtje. Tijd voor een hapje en een drankje om even na te praten*!
17:30 Avondeten. Het is tijd om af te sluiten. Kiest of voor een barbecue, grillen of toch een buffet? Genieten wordt het!

* Drankjes zijn op basis van nacalculatie.

Prijs activiteitenmiddag

De kosten voor dit arrangement incl koffie + gebak + diner, minimaal 20 personen bedragen €65,00 p.p.

 • Ontvangst met kleine lunch
 • 2,5 tot 3 uur speelplezier
 • Grillen, buffet of barbecue
 • 1001 originele activiteiten
 • Unieke ligging aan Bergumermeer
 • Voor groepen van 2 tot 350 mensen

Hoogtepunt in belevenis

Al meer dan 760 mensen hadden een belevenis die ze bijblijft

 • Familiedag: Fam. Van Marmeren

  De rondvaart is ons zeer goed bevallen. Vooral mijn ouders hebben genoten van de mooie Friese wateren! Het eten en drinken was prima en het personeel heeft ook de ouderen aan boord geduldig te woord gestaan. Groet, Fam. van Marmeren

 • 25 jarig Huwelijk: Henk en Renske

  Afgelopen zaterdag hebben wij met familie en vrienden ons 25 jarig huwelijk gevierd met een moorddiner. Niet alleen van het heerlijke eten maar ook van het spel, al met al een zeer geslaagde avond ! Wij hebben genoten, dank voor alle medewerkers en de acteurs die van deze avond echt een superavond hebben gemaakt.