Bedrijfsfeest samenstellen

Bent u op zoek naar de ideale locatie voor uw bedrijfsfeest, teamuitje of personeelsfeest? Dan is partycentrum Klein Zwitserland de ideale locatie in Friesland. Onze locatie is prachtig gelegen aan het Bergumermeer. Wij hebben alle opties voor u in huis, waardoor u gemakkelijk het ideale bedrijfsfeest samen kunt stellen!

Eten en drinken op uw bedrijfsfeest

Of u nu uitgebreid wilt dineren of alleen hapjes wil serveren: alles is mogelijk. Wij kunnen voor u drankarrangementen regelen die precies binnen uw budget passen. Daarnaast hebben wij ontzettend veel eet opties beschikbaar. Wat dacht u bijvoorbeeld van een barbecue of gezellig Rodizio grillen? Liever een buffet? Kies dan voor één van onze buffetten, zoals het Hollands stamppot buffet of het bourgondisch buffet. Ook een 3- of 4-gangen diner behoort tot de opties, net als verschillende hapjes. Laat ons weten waar uw voorkeur naar uitgaat, en wij bekijken voor u de mogelijkheden.

Muziek op uw bedrijfsfeest

Zonder muziek is er natuurlijk geen feestje. Wij hebben verschillende DJ’s voor u beschikbaar, die muziek uit allerlei genres voor u kunnen draaien. Of u nu op zoek bent naar een avond vol Hollandse hitjes of een feestje met muziek uit de jaren ‘60: alles kan! Liever een live artiest? Kies dan voor één van onze zangers! Dit voegt net dat beetje extra toe aan uw personeelsfeest. Wanneer u denkt dat uw personeel zelf over zangtalent beschikt, dan is karaoke misschien een optie? Met ons bestand met meer dan 2500 karaoke-nummers zit er altijd wel een optie voor u bij.

Activiteiten op uw bedrijfsfeest

Bent u op zoek naar een activiteit voor op uw bedrijfsfeest? Kies dan voor een combinatie van een bedrijfsfeest met een activiteit. Ga bijvoorbeeld met het personeel rijden op een Solex, of kies voor een sportief middagje zeskampen! Liever een mysterieuze optie? Kies dan voor het moorddiner of het maffiafeest! Wat u ook in gedachten heeft: wij kunnen het voor u regelen. Niets moet, en bijna alles kan!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! Laat ons weten wat uw wensen zijn, en wij doen u een passend aanbod!

 • Geschikte locatie aan het Bergumermeer
 • Buffetten, diners en barbecue
 • Drive-in shows, karaoke en live muziek
 • 1001 originele activiteiten
 • Unieke ligging aan Bergumermeer
 • Voor groepen van 2 tot 350 mensen

Hoogtepunt in belevenis

Al meer dan 760 mensen hadden een belevenis die ze bijblijft

 • Familiedag: Fam. Van Marmeren

  De rondvaart is ons zeer goed bevallen. Vooral mijn ouders hebben genoten van de mooie Friese wateren! Het eten en drinken was prima en het personeel heeft ook de ouderen aan boord geduldig te woord gestaan. Groet, Fam. van Marmeren

 • 25 jarig Huwelijk: Henk en Renske

  Afgelopen zaterdag hebben wij met familie en vrienden ons 25 jarig huwelijk gevierd met een moorddiner. Niet alleen van het heerlijke eten maar ook van het spel, al met al een zeer geslaagde avond ! Wij hebben genoten, dank voor alle medewerkers en de acteurs die van deze avond echt een superavond hebben gemaakt.