Bedrijfsfeesten

Brochure aanvragen

Bekijk video

Bedrijfsfeesten in Friesland                                                           

 

Een onvergetelijk bedrijfsfeest in Friesland organiseert u natuurlijk bij Restaurant partycentrum Klein Zwitserland.

Bij ons vindt u alle ingrediënten om uw bedrijfsfeest te laten slagen. U zorgt voor de mensen en wij regelen de rest. Blije gezichten gegarandeerd!

Of u nu op zoek bent naar een themafeest, leuke groepsactiviteiten of een gezellig diner, wij bieden het allemaal. Er zijn leuke combinaties te maken tussen buiten activiteiten en een heerlijke barbecue of smaakvol buffet. Bedrijfsfeesten voor zowel kleine als grote groepen behoren tot de mogelijkheden. Voor uw bedrijfsfeest in Friesland hebben wij verschillende arrangementen vanaf 10 t/m 350 personen. Wij maken graag een offerte voor u op maat.

Bedrijfsfeesten in Friesland op maat

Paintballen, een avond uiteten met alle collega’s of juist een actief bedrijfsfeest in Friesland?

Wilt u een bedrijfsfeest in Friesland organiseren, maar u bent opzoek naar wat het beste past bij uw organisatie. Bij Klein Zwitserland Burgum helpen wij met het bedenken van het ideale bedrijfsfeest wat geheel geschikt is voor uw bedrijf en past binnen uw bedrijfscultuur.

Wij hebben een aantal standaard personeelsfeesten die wij u aanbieden zoals het Back to the 80’s feest en de Karaoke avond. Daarnaast is er ook de barbecue night met live muziek en de bourgondische avond.

Bij het Partycentrum Klein Zwitserland kunt u vrijblijvend contact opnemen om alle mogelijkheden door te nemen.