Lunch arrangementen

Wilt u voor of na uw activiteit genieten van een heerlijke lunch? Of bent u op zoek naar een locatie om met een groep te lunchen? Bij Klein Zwitserland in Friesland bent u aan het goede adres! Onze locatie is prachtig gelegen op het kruispunt van het Prinses Margrietkanaal en het Bergumermeer. Vanaf ons verhoogde terras heeft u schitterend uitzicht over het water! Maar ook in ons restaurant of in onze pub kunt u genieten van alles wat deze parel in Friesland te bieden heeft. Waar u ook zit: van deze lunch gaat u genieten!

Wist u dat een lunch in veel landen juist warm gegeten wordt? Nederland en België zijn twee van de weinige landen waarbij brood een hoofdrol speelt in de lunchmaaltijd. Deze vind u dus zeker terug in al onze lunch arrangementen. Maar bij al onze lunch arrangementen serveren wij ook een heerlijk kopje warme soep. Bekijk onze uitgebreide opties en maak uw keuze!

Lunch arrangementen

Arrangement I Arrangement II Arrangement III Arrangement IV
Kopje soep Kopje soep Kopje soep Kopje soep
Broodjes met kaas en vleeswaren (2 p.p.) Broodjes met kaas en vleeswaren (2 p.p.) Luxe broodjes (2 p.p.) Luxe broodjes (2 p.p.)
Suikerbrood Suikerbrood Suikerbrood
Koffie en thee Koffie en thee Koffie en thee
Krentenbol Krentenbol
Jus d’orange Jus d’orange
Rundvlees salade
Zalm salade
€8,75 p.p. €12,25 p.p. €14,25 p.p. €16,50 p.p.
  • 1001 originele activiteiten
  • Unieke ligging aan Bergumermeer
  • Voor groepen van 2 tot 350 mensen

Hoogtepunt in belevenis

Al meer dan 760 mensen hadden een belevenis die ze bijblijft

  • 25 jarig Huwelijk: Henk en Renske

    Afgelopen zaterdag hebben wij met familie en vrienden ons 25 jarig huwelijk gevierd met een moorddiner. Niet alleen van het heerlijke eten maar ook van het spel, al met al een zeer geslaagde avond ! Wij hebben genoten, dank voor alle medewerkers en de acteurs die van deze avond echt een superavond hebben gemaakt.

  • Familiedag: Fam. Van Marmeren

    De rondvaart is ons zeer goed bevallen. Vooral mijn ouders hebben genoten van de mooie Friese wateren! Het eten en drinken was prima en het personeel heeft ook de ouderen aan boord geduldig te woord gestaan. Groet, Fam. van Marmeren