Bedrijfsfeest Barbecue avond met live zanger

Bent u op zoek naar de ideale locatie voor uw bedrijfsfeest of personeelsuitje in Friesland? Kies dan voor onze gezellige barbecue avond met live zanger! U kunt heerlijk genieten van het eten en de muziek met uitzicht over het Bergumermeer. Onze locatie is prachtig gelegen en heeft voldoende ruimte voor al uw personeel. Bij dit arrangement geniet u van een barbecue en een live zanger. We sluiten de avond af met een spetterend dessertbuffet. Ideaal voor zowel grote als kleine groepen!

Beschikbaar vanaf 20 deelnemers.

Wat houdt ons bedrijfsfeest in?

Tijdens deze avond zult u eerst genieten van een heerlijke barbecue. Deze wordt volledig verzorgd door Klein Zwitserland. U hoeft dus niet zelf te bakken en grillen: dat wordt voor u gedaan. Zo kunt u met uw collega’s lekker ontspannen en genieten van de maaltijd. Wij hebben verschillende barbecue-opties voor u beschikbaar. Welke optie u ook kiest, wij hebben altijd diverse salades, diverse broodsoorten en sauzen voor u beschikbaar. Daarnaast hebben wij heerlijke vleessoorten en opties voor vegetariërs beschikbaar.

Tijdens de barbecue zal onze huiszanger voor u de leukste muzieknummers uit ieder genre verzorgen. Geeft u aan welke muziek uw voorkeur heeft, en onze zanger kan het voor u zingen!

Als afsluiting van de barbecue avond met live zanger kunt u genieten van een heerlijk spetterend dessertbuffet. Hier serveren bij diverse bavaroise en ijstaarten. Allemaal voorzien van een leuke ijsfontein! Zo sluit u uw bedrijfsfeest passend af.

Het bedrijfsfeest barbecue avond met live zanger boeken?

Wilt u ons bedrijfsfeest boeken? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden! U kunt ook extra opties toevoegen aan het arrangement. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een drankenarrangement voor u regelen, of een drive-in show. Alles is mogelijk! Laat ons weten wat uw wensen zijn, en wij maken een passende offerte voor u.

 

 • Gezellige barbecue avond met live muziek
 • Zowel voor kleine als grote gezelschappen
 • Spetterend dessertbuffet
 • 1001 originele activiteiten
 • Unieke ligging aan Bergumermeer
 • Voor groepen van 2 tot 350 mensen

Hoogtepunt in belevenis

Al meer dan 760 mensen hadden een belevenis die ze bijblijft

 • Familiedag: Fam. Van Marmeren

  De rondvaart is ons zeer goed bevallen. Vooral mijn ouders hebben genoten van de mooie Friese wateren! Het eten en drinken was prima en het personeel heeft ook de ouderen aan boord geduldig te woord gestaan. Groet, Fam. van Marmeren

 • 25 jarig Huwelijk: Henk en Renske

  Afgelopen zaterdag hebben wij met familie en vrienden ons 25 jarig huwelijk gevierd met een moorddiner. Niet alleen van het heerlijke eten maar ook van het spel, al met al een zeer geslaagde avond ! Wij hebben genoten, dank voor alle medewerkers en de acteurs die van deze avond echt een superavond hebben gemaakt.