Diners & Buffetten

Of je nu een weekendje weg gaat, een aantal weken op vakantie of gewoon een dagje er tussen uit, iedereen houdt van lekker eten. Bij Partycentrum Klein Zwitserland bieden wij heerlijke gerechten, van een drie gangen diner tot diners & buffetten. Zo heeft Partycentrum Klein Zwitserland een zeer divers aanbod van lunches, buffetten, diners en barbecue arrangementen. Daarnaast wordt er ook rekening gehouden met verschillende budgetten. We hebben verschillende prijsklassen waardoor er voor elke gelegenheid een passende oplossing is.

Hieronder vindt u ons assortiment, mocht iets willen wijzigen dan kan dat in overleg. De buffetten kunt u reserveren vanaf 20 volwassenen.

Diners & Buffetten voor de lunch

Bij Partycentrum Klein Zwitserland hebben we ook speciale diners & buffetten voor de lunch. Zo zijn er een viertal luncharrangementen met alleen een eigen luxe en smaak. Van een heerlijke kop soep tot een riant buffet met verschillende huisgemaakte salades.

Daarnaast hebben wij ook de uitgebreide broodmaaltijd. Hier is er keuze uit diverse soepen en allerlei soorten brood. Hierbij kan er gedacht worden aan witte en bruine broden, maar ook aan suiker brood, roggebrood en kaiserbroodjes. Al deze heerlijke broden kunnen belegd worden met verse vleeswaren en zoetigheden. Zelfs Hollandse Garnalen behoren tot de maaltijd.

Barbecue Diners & Buffetten

Barbecueën hoort natuurlijk helemaal bij het vakantie gevoel, daarom zorgen wij voor een unieke ervaring en heerlijke eten met onze barbecue diners & buffetten. We bieden buffetten met huisgemaakte vleesspiesjes tot lamsfilet en kalfs entrecôte. We houden natuurlijk ook rekening met vegetarische eters. Voor hen hebben we namelijk gevulde puntpaprika’s en heerlijke gepofte aardappelen.

Meer weten over onze Diners & Buffetten

Interesse in de diners & buffetten bij Partycentrum Klein Zwitserland. Bekijk hieronder ons volledige aanbod en zie wat wij allemaal voor kunnen betekenen voor  de perfecte eetgelegenheid.

Hoogtepunt in belevenis

Al meer dan 760 mensen hadden een belevenis die ze bijblijft

  • Familiedag: Fam. Van Marmeren

    De rondvaart is ons zeer goed bevallen. Vooral mijn ouders hebben genoten van de mooie Friese wateren! Het eten en drinken was prima en het personeel heeft ook de ouderen aan boord geduldig te woord gestaan. Groet, Fam. van Marmeren

  • 25 jarig Huwelijk: Henk en Renske

    Afgelopen zaterdag hebben wij met familie en vrienden ons 25 jarig huwelijk gevierd met een moorddiner. Niet alleen van het heerlijke eten maar ook van het spel, al met al een zeer geslaagde avond ! Wij hebben genoten, dank voor alle medewerkers en de acteurs die van deze avond echt een superavond hebben gemaakt.