Trouwen op het strand

Trouwen op het strand

Trouwen op het strand

Trouwen op het strand bij Klein Zwitserland Bergum is een droom die werkelijkheid kan worden. Op deze prachtige locatie aan de rand van een zwemplas in Friesland, wordt uw trouwdag een prachtige herinnering voor het leven. Ontdek onze prachtige trouwlocatie op het strand en maak uw droomdag werkelijkheid bij Klein Zwitserland in Bergum.

Trouwen op het strand bij Klein Zwitserland

Uw trouwdag moet natuurlijk de meest bijzondere dag van uw leven worden. Een dag om nooit meer te vergeten. En daar zorgt Klein Zwiterserland voor. Speciale trouwarrangementen, een unieke trouwlocatie, alles tot in de puntjes verzorgd. Wij maken uw droomdag onvergetelijk.

Unieke trouwlocatie

De locatie voor een bruiloft is ontzettend belangrijk. Een locatie zorgt niet alleen voor een fijne sfeer, maar het levert ook prachtige foto’s op. Samen met uw partner hand in hand het strand op lopen en de mooiste dag van uw leven hebben. Bij Klein Zwitersland in Bergum beleeft u een prachtige trouwdag.

Bruiloftsarrangementen

Wij bieden voor uw speciale dag ook een speciaal bruiloftsarrangement aan, het bruiloft- en feestarrangement.

Onbeperkte mogelijkheden

Wilt u iets speciaals of uw eigen bruiloftsarrangement samenstellen? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee over de organisatie van uw bruiloft en receptie. De mogelijkheden op onze trouwlocatie in Friesland zijn vrijwel eindeloos!

Mogelijkheden bespreken

Hoogtepunt in belevenis

Al meer dan 760 mensen hadden een belevenis die ze bijblijft

  • Familiedag: Fam. Van Marmeren

    De rondvaart is ons zeer goed bevallen. Vooral mijn ouders hebben genoten van de mooie Friese wateren! Het eten en drinken was prima en het personeel heeft ook de ouderen aan boord geduldig te woord gestaan. Groet, Fam. van Marmeren

  • 25 jarig Huwelijk: Henk en Renske

    Afgelopen zaterdag hebben wij met familie en vrienden ons 25 jarig huwelijk gevierd met een moorddiner. Niet alleen van het heerlijke eten maar ook van het spel, al met al een zeer geslaagde avond ! Wij hebben genoten, dank voor alle medewerkers en de acteurs die van deze avond echt een superavond hebben gemaakt.