Sloep huren Friesland

Sloep huren Friesland

Wilt u een sloep huren in Friesland? Dat kan eenvoudig en snel bij Klein Zwitserland Bergum. We hebben diverse sloepen waarmee u het prachtige Bergumermeer kan verkennen. De sloepen zijn geschikt voor 2 tot 6 personen en zijn te huren zonder en met kap.

Beschikbare sloepen

Een dagje uit met vrienden of familie

Een dagje uit met familie, vrienden of collega’s? Ga samen het water op en geniet op en van het prachtige Bergumermeer. Met gezelligheid en mooi weer beleeft u een leuke tijd in Friesland.

Wilt u een boot huren in Friesland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of reserveer direct. We laten u graag zien welke plekjes u zeker moet ontdekken.

Sloep huren vanaf € 90,00

Bij Klein Zwitserland kunt u al vanaf 90 euro een sloep huren, met of zonder kap. Bij het huren van een van onze sloepen is brandstof en comfortabele kussens inbegrepen. Extra services om uw vaartocht over het Bergumermeer zo aangenaam mogelijk te maken.

Geen vaarbewijs nodig

Wilt u een sloep in Friesland huren? Dan heeft u geen vaarbewijs nodig. Bij Klein Zwiterserland kan iedereen een sloep huren.

Borgsom

Bij het huren van een sloep bij ons vragen wij een borg van 250 euro. Dit bedrag wordt terugbetaald wanneer de sloep in goede staat wordt teruggebracht.

Sloep huren in Friesland?

Ontdek het Bergumermeer vanuit een van onze sloepen. Een gezellig dagje uit met vrienden, familie of collega’s plant u eevoudig en snel bij Klein Zwiterserland Bergum. U hoeft niet te bellen of te mailen. Het huren van een sloep kunt u online doen.

Sloep huren

Hoogtepunt in belevenis

Al meer dan 760 mensen hadden een belevenis die ze bijblijft

  • Familiedag: Fam. Van Marmeren

    De rondvaart is ons zeer goed bevallen. Vooral mijn ouders hebben genoten van de mooie Friese wateren! Het eten en drinken was prima en het personeel heeft ook de ouderen aan boord geduldig te woord gestaan. Groet, Fam. van Marmeren

  • 25 jarig Huwelijk: Henk en Renske

    Afgelopen zaterdag hebben wij met familie en vrienden ons 25 jarig huwelijk gevierd met een moorddiner. Niet alleen van het heerlijke eten maar ook van het spel, al met al een zeer geslaagde avond ! Wij hebben genoten, dank voor alle medewerkers en de acteurs die van deze avond echt een superavond hebben gemaakt.