Zeilboot huren Friesland

Zeilboot huren Friesland

Zeilboot huren in Friesland?

Wilt u samen met vrienden, uw kinderen of familie een zeilboot huren in Friesland? Onze zeilboot is geschikt voor maximaal 4 á 5 volwassenen. Vanuit de jachthaven vaart u zo het Bergumermeer op. Kies voor een onvergetelijk avontuur op het water met een zeilboot.

Onze zeilboten

Ontdek het Bergumermeer

Onze zeilbootverhuur bij Klein Zwitserland kunt u samen met vrienden of familie genieten van een uniek avontuur op het water. Het Bergumermeer is enorm groot waardoor u alle kanten op kunt. Welk plekje gaat u als eerste ontdekken?

Tijden

We vragen u om op de aangegeven tijd aanwezig te zijn bij onze haven, die zich vlak bij ons restaurant bevindt. Vergeet niet om uw identificatiebewijs en de borgsom mee te nemen. De borgsom bedraagt € 250,00.

Zeilboot huren in Friesland

Hoogtepunt in belevenis

Al meer dan 760 mensen hadden een belevenis die ze bijblijft

  • 25 jarig Huwelijk: Henk en Renske

    Afgelopen zaterdag hebben wij met familie en vrienden ons 25 jarig huwelijk gevierd met een moorddiner. Niet alleen van het heerlijke eten maar ook van het spel, al met al een zeer geslaagde avond ! Wij hebben genoten, dank voor alle medewerkers en de acteurs die van deze avond echt een superavond hebben gemaakt.

  • Familiedag: Fam. Van Marmeren

    De rondvaart is ons zeer goed bevallen. Vooral mijn ouders hebben genoten van de mooie Friese wateren! Het eten en drinken was prima en het personeel heeft ook de ouderen aan boord geduldig te woord gestaan. Groet, Fam. van Marmeren