The Big Music Quiz

Bij de The Big Music Quiz draait alles om muziek, spel en gezelligheid. Zo zijn er verschillende vragen, opdrachten en uitdagingen die elkaar afwisselen. Het gemeenschappelijke kenmerk van deze spellenreeks is het muzikale element. Al met al betreft het één grote muziekquiz die wel in dank wordt afgenomen. De ronden die de revue passeren bestaan onder andere uit Dans de Dans, waarbij de teams een bekende dans nadoen. De ronde Volgende Twee waarbij de teams de volgende twee zinnen van een gestopt liedje verder zingen. Vervolgens staan nog het Vertaal Verhaal, Uitbeelden, Tekenen en de Thank You 4 The Music Quiz op het programma.

Muziekquiz met spellen

Een voorbeeld; de entertainer laat jullie verschillende emoji’s (emoticons) zien. Daarna proberen jullie te raden voor welke nummers die emoji’s staan. Soms worden er artiesten afgebeeld. Daarnaast is er een spel als het ‘Vertaalverhaal’. De energieke entertainer vertaalt een bepaalde hit. Vervolgens gaat het om de ‘snelste drukker’. Wie herkent als eerste het vertaalverhaal? Zo zijn er nog veel meer spellen met onder meer uitbeelden en tekenen. Stuk voor stuk vermakelijk en uitdagend.

Leuke strijd in teams

Onze entertainer verdeelt jullie in teams, waarop een leuke strijd volgt. Daarom is deze muziekquiz uitstekend geschikt als groepsuitje. Denk aan een bedrijfsuitje, familiefeest of vriendenactiviteit. Welk team troeft de andere teams af op muziekkennis? We gaan het allemaal meemaken in de vrolijke spelshow, een genot voor het oor. En een feest voor het hart. Zing en doe maar mee, hier ontstaat spontaan een feestcafé.

 

The big music Quiz in het kort:

  • Inclusief quizmaster
  • Inclusief spelbenodigdheden
  • Vanaf 10 personen
  • Duur: 90 minuten

Zoek gemakkelijk door al onze activiteiten en vind de belevenis die u voor altijd bij zal blijven.

Categorie
Aantal personen
Soort activiteit
Locatie

Hoogtepunt in belevenis

Al meer dan 760 mensen hadden een belevenis die ze bijblijft

  • 25 jarig Huwelijk: Henk en Renske

    Afgelopen zaterdag hebben wij met familie en vrienden ons 25 jarig huwelijk gevierd met een moorddiner. Niet alleen van het heerlijke eten maar ook van het spel, al met al een zeer geslaagde avond ! Wij hebben genoten, dank voor alle medewerkers en de acteurs die van deze avond echt een superavond hebben gemaakt.

  • Familiedag: Fam. Van Marmeren

    De rondvaart is ons zeer goed bevallen. Vooral mijn ouders hebben genoten van de mooie Friese wateren! Het eten en drinken was prima en het personeel heeft ook de ouderen aan boord geduldig te woord gestaan. Groet, Fam. van Marmeren