Drive-in show

Zoekt u een leuk betaalbaar bedrijfsfeest? Boek dan onze drive-in show met een heerlijk buffet of diner. Onze dj’s hebben alle genre’s in hun repertoire en zij staan garant voor een gezellig feest.

U kunt deze avond ook uitbreiden met een live zanger. Deze zanger treedt 3x 20 minuten op en zorgt voor een extra gezellige sfeer. U kunt deze avond ook uitbreiden met karaoke. Wij hebben ongeveer 2500 nummers in ons bestand, dus er is altijd wel een nummer speciaal voor u!

  • Drive-in show met een heerlijk buffet of diner
  • Live zanger voor extra gezellige sfeer
  • Karaoke

Wilt u van deze avond een offerte ontvangen, klik dan snel de offerte button aan en uw ontvangt zo snel mogelijk een offerte.

Zoek gemakkelijk door al onze activiteiten en vind de belevenis die u voor altijd bij zal blijven.

Categorie
Aantal personen
Soort activiteit
Locatie

Hoogtepunt in belevenis

Al meer dan 760 mensen hadden een belevenis die ze bijblijft

  • Familiedag: Fam. Van Marmeren

    De rondvaart is ons zeer goed bevallen. Vooral mijn ouders hebben genoten van de mooie Friese wateren! Het eten en drinken was prima en het personeel heeft ook de ouderen aan boord geduldig te woord gestaan. Groet, Fam. van Marmeren

  • 25 jarig Huwelijk: Henk en Renske

    Afgelopen zaterdag hebben wij met familie en vrienden ons 25 jarig huwelijk gevierd met een moorddiner. Niet alleen van het heerlijke eten maar ook van het spel, al met al een zeer geslaagde avond ! Wij hebben genoten, dank voor alle medewerkers en de acteurs die van deze avond echt een superavond hebben gemaakt.