Trouwen in Friesland

 

Jullie trouwdag moet natuurlijk de meest bijzondere dag van jullie leven worden. Een dag en om nooit meer te vergeten. Zijn jullie op zoek naar een unieke en romantische trouwlocatie in Friesland? Dan is ons partycentrum absoluut het overwegen waard. Wij zijn gelegen op een toplocatie op het zogenoemde kruispunt van het Prinses Margrietkanaal en het Bergumermeer. Hier ervaren jullie de perfecte bruiloft aan het water in Friesland. En dan hebben we het alleen nog maar over de locatie!

Laat ons het regelen!

Iedereen heeft dromen voor hun bruiloft. Een prachtige locatie, een geweldige sfeer en mooie herinneringen om te koesteren. Maar er komt wel veel op u af met de organisatie. Een locatie is snel gevonden, maar dan komt de inhoud van het feest. Hoe wilt u de ceremonie aankleden? En het feest erna?

Laat ons bij Partycentrum Klein Zwitserland u helpen met het verwezenlijken van de bruiloft van uw dromen. Wij kunnen u helpen met het plannen van uw huwelijk in Friesland en uw zorgen uit hand nemen. Bij Partycentrum Klein Zwitserland profiteert u van onze jarenlange ervaring op het gebied van evenementenorganisatie. Hierdoor weten we precies uw vragen en wensen te beantwoorden en deze om te zetten naar een onvergetelijk trouwfeest. Luisteren en adviseren is dan ook onze kracht.

Arrangementen voor trouwen in Friesland

Bij Partycentrum Klein Zwitserland bieden wij een drietal trouwarrangementen, ook wel de ‘Bruiloft-Feestarrangementen genoemd’. Zo kunnen wij u van dienst zijn met een mooie receptie, maar bieden wij ook uitgebreide buffetten voor luxere trouw arrangementen.

Daarnaast hebben wij ook het receptie arrangement met een onbeperkt drankenarrangement en heerlijke hapjes inbegrepen.

En voor alles geldt: Wilt u iets speciaals? Laat het ons dan even weten, want bij ons hoeft niks en kan bijna alles! Dus de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos.