Obers, kelners, serveersters (gastvrouwen en -heren) opgelet!

Medewerker; Obers, kelners, serveersters (gastvrouwen en -heren) opgelet.
Restaurant/partycentrum Klein Zwitserland te Sumar/Burgum aan het Bergumermeer is op zoek naar misschien wel jou.
Wij zijn opzoek naar een representatieve, energieke bedienings medewerker(ster) die onze gasten een welkom gevoel kan geven.

Als een gast tevreden vertrekt, ben ook jij pas tevreden. Je bent een echte ‘gastheer / gastvrouw’ en horeca tijger. De gasten aan jouw tafel lopen met je weg. Je stelt ze op hun gemak, laat ze voelen dat ze welkom zijn en zorgt ervoor dat het ze aan niets ontbreekt.

Heb jij ervaring in de bediening in een restaurant als bedienings medewerker(ster)? Wanneer jij jouw klantvriendelijkheid en gastvrijheid wilt tonen binnen ons restaurant dan is dit jouw baan! Wij zijn op zoek naar een gastvrouw/heer voor het seizoen 2019. Werktijden en dagen zijn flexibel op basis van een rooster, maar gemiddeld is dit 32 uur of meer.

Werkzaamheden
De werkzaamheden bestaan bedienen van gasten, leidinggevende werkzaamheden, aannemen en bespreken met gasten voor partijen of andere activiteiten.

Heb jij / Ben jij:
– Flexibele houding, representatief, gastvrij en een enthousiaste uitstraling.
– Minimaal 2 jaar ervaring in de horeca/bediening.

Wat bieden we jouw:
– Een half jaar contract voor gemiddeld 32 – 38 uren per week,
– Aanvang werkzaamheden maart/april,
– Salaris conform CAO verblijfsrecreatie.

Soort dienstverband: Voltijd, Deeltijd, Tijdelijk
Aanvang: maart/april

Geïnteresseerd geraakt in de functie? Stuur dan een korte motivatie met CV naar info@kleinzwitserlandburgum.nl.

Hoogtepunt in belevenis

Al meer dan 760 mensen hadden een belevenis die ze bijblijft

  • 25 jarig Huwelijk: Henk en Renske

    Afgelopen zaterdag hebben wij met familie en vrienden ons 25 jarig huwelijk gevierd met een moorddiner. Niet alleen van het heerlijke eten maar ook van het spel, al met al een zeer geslaagde avond ! Wij hebben genoten, dank voor alle medewerkers en de acteurs die van deze avond echt een superavond hebben gemaakt.

  • Familiedag: Fam. Van Marmeren

    De rondvaart is ons zeer goed bevallen. Vooral mijn ouders hebben genoten van de mooie Friese wateren! Het eten en drinken was prima en het personeel heeft ook de ouderen aan boord geduldig te woord gestaan. Groet, Fam. van Marmeren