Bubbelvoetbal

Bent u op zoek naar een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje, vrijgezellenfeest of teamuitje? Met Bubbelvoetbal heeft u gegarandeerd een unieke en hilarische dag! Bij bubbelvoetbal zit u in een opgeblazen bal, waarbij u omgebeukt kunt worden door uw tegenstanders. Door de opgeblazen bal landt u in ieder geval lekker zacht! In teams speelt u een potje voetbal. Lukt het u om met de bal voor het goal te komen, zonder om te vallen? Hilarische momenten zijn gegarandeerd! Bij ons arrangement zit ook een kopje koffie met oranjekoek en een barbecue of buffet na afloop inbegrepen. Het ideale dagje uit!

Bubbelvoetbal is geschikt voor mannen, vrouwen en kinderen vanaf twaalf jaar. Het minimum aantal deelnemers is 8.

Wat is bubbelvoetbal?

Bubbelvoetbal is de laatste jaren enorm populair geworden. Het is de ideale activiteit voor een middagje lol! Het lijkt erg op gewoon voetbal. Alleen dan speelt iedereen in een opblaasbare bal! Alle spelers kunnen elkaar omver lopen. Dus sandwich samen de spits van de tegenstander, of spring tegen de keeper op! In plaats van een aftrap wordt de bal middenin het veld neergelegd. De scheidsrechter fluit, en iedereen stormt op de bal af! Kunt u blijven staan?

De ballen zijn veilig, waardoor u kunt omvallen, koprollen of tegen iemand anders opspringen zonder dat u er last van heeft. Het spel is geweldig om te spelen, en ook voor de toeschouwers is het hilarisch om te bekijken!

• inclusief spelbegeleider
• inclusief spelbenodigdheden
• vanaf 8 personen
• duur: 75 minuten

Het programma van het bubbelvoetbal arrangement

Ons arrangement bestaat uit een potje voetbal en een lekker hapje en drankje. De ideale combinatie voor een hilarisch dagje uit!

Ontvangst. U wordt ontvangen met een kopje koffie en een heerlijke plak oranjekoek.
Bubbelvoetbal. Tijd om een potje te spelen! Welk team wint?
Diner. Geniet van een heerlijk buffet, of kies voor onze barbecue optie!

Wat kost het bubbelvoetbal arrangement?

Wilt u een gegarandeerd hilarisch dagje uit? Boek dan nu ons arrangement! Neem contact met ons op en vraag naar alle mogelijkheden!

 

 • Ontvangst met koffie en oranjekoek
 • 1 tot 1,5 uur speelplezier
 • Barbecue of buffet
 • 1001 originele activiteiten
 • Unieke ligging aan Bergumermeer
 • Voor groepen van 2 tot 350 mensen

Hoogtepunt in belevenis

Al meer dan 760 mensen hadden een belevenis die ze bijblijft

 • 25 jarig Huwelijk: Henk en Renske

  Afgelopen zaterdag hebben wij met familie en vrienden ons 25 jarig huwelijk gevierd met een moorddiner. Niet alleen van het heerlijke eten maar ook van het spel, al met al een zeer geslaagde avond ! Wij hebben genoten, dank voor alle medewerkers en de acteurs die van deze avond echt een superavond hebben gemaakt.

 • Familiedag: Fam. Van Marmeren

  De rondvaart is ons zeer goed bevallen. Vooral mijn ouders hebben genoten van de mooie Friese wateren! Het eten en drinken was prima en het personeel heeft ook de ouderen aan boord geduldig te woord gestaan. Groet, Fam. van Marmeren