Bruiloft- Feestarrangement Friesland

Bent u op zoek naar de ideale locatie voor uw bruiloft of receptie? Wij bieden tal van mogelijkheden om uw speciale dag tot een geslaagd einde te brengen. Onze prachtige locatie, direct aan het Bergumermeer, zorgt ervoor dat uw dag onvergetelijk wordt! Klein Zwitserland is gelegen op het kruispunt van het Prinses Margrietkanaal en het Bergumermeer. Naast ons familierestaurant, onze pub en onze feestzaal beschikken wij ook over een groot terras. Het terras is maar liefst op drie meter hoogte gelegen. Hierdoor heeft u prachtig uitzicht over het water!

Worden er kinderen uitgenodigd op uw speciale dag? Bij Klein Zwitserland wordt er ook aan de allerkleinsten gedacht! De kinderen kunnen genieten van onze speeltuin en onze kinderboerderij. Voor de allerkleinsten is er op het terras een klein speelhuisje aanwezig. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de kinderen!

Waar u ook naar op zoek bent, de ideale romantische bruiloft aan het water vindt plaats bij Klein Zwitserland. Wij bieden verschillende arrangementen. Heeft u zelf een ander idee? Neem dan contact met ons op: vrijwel alles is mogelijk! Wat dacht u bijvoorbeeld van een huwelijk gecombineerd met een moorddiner? Of een receptie met een tocht op een Solex als afsluiter? Geef uw wensen door en wij kunnen het voor u regelen!

Bruiloft-feestarrangementen

Wij hebben voor u verschillende arrangementen samengesteld waaruit u kunt kiezen. Heeft u nog andere wensen? Laat het ons dan weten, want bij ons hoeft niks en kan bijna alles!

Receptie arrangement Feest arrangement I Feest arrangement II Feest arrangement III
Duur 2 uur (incl. receptieboek) 4 uur (incl. receptieboek) 4 uur (incl. receptieboek) 4 uur (incl. receptieboek)
Dranken Onbeperkt dranken (inclusief buitenlands gedistilleerd) Onbeperkt Hollands drankarrangement (leeg=vol) Onbeperkt dranken (inclusief buitenlands gedistilleerd) (leeg=vol) Onbeperkt dranken (inclusief buitenlands gedistilleerd) (leeg=vol)
Hapjes, lunch en diner 2 warme hapjes en 1 koude hapjes 3 warme hapjes en 2 koude hapjes 3 warme hapjes en 2 koude hapjes

Koffie met een belegd broodje of pizzabroodje

Ons smullenbuffet*, bestaande uit o.a. verschillende salades, saté, stokbrood en kip.
Koffie en gebak Koffie (2x) en oranjekoek of ‘liefdescocktail’ Koffie (2x) en gesorteerd gebak of ‘liefdescocktail’ Koffie (2x) en gesorteerd gebak of ‘liefdescocktail’
Aantal personen Vanaf 50 personen Vanaf 50 personen Vanaf 50 personen
Prijs  Op aanvraag  Op aanvraag  Op aanvraag  Op aanvraag

Bij al onze arrangementen worden nootjes op tafel geserveerd.

* Het smullenbuffet bestaat uit:

 • Kip in kerriesaus
 • Saté in pindasaus
 • Zalmsalade
 • Rundvleessalade
 • Kroepoek
 • Nasi
 • Palet van haring op roggebrood met ui
 • Stokbrood kruidenboter
 • Speciaal voor bruiloften, recepties en overige feesten
 • Warme en koude hapjes
 • Onbeperkt dranken arrangement

Hoogtepunt in belevenis

Al meer dan 760 mensen hadden een belevenis die ze bijblijft

 • 25 jarig Huwelijk: Henk en Renske

  Afgelopen zaterdag hebben wij met familie en vrienden ons 25 jarig huwelijk gevierd met een moorddiner. Niet alleen van het heerlijke eten maar ook van het spel, al met al een zeer geslaagde avond ! Wij hebben genoten, dank voor alle medewerkers en de acteurs die van deze avond echt een superavond hebben gemaakt.

 • Familiedag: Fam. Van Marmeren

  De rondvaart is ons zeer goed bevallen. Vooral mijn ouders hebben genoten van de mooie Friese wateren! Het eten en drinken was prima en het personeel heeft ook de ouderen aan boord geduldig te woord gestaan. Groet, Fam. van Marmeren