Zaalverhuur Friesland

Organiseert u een vergadering in Friesland? Dan bent u vast en zeker op zoek naar een geschikte zaal. Zaalverhuur Friesland is de ideale keuze voor het huren van een locatie. Klein Zwitserland is gelegen aan het Bergumermeer en beschikt over een sfeervolle, grote zaal. Wat de gelegenheid ook is, bij ons zit u goed.

Klein Zwitserland heeft een centrale ligging en is uitstekend te bereiken vanuit de omgeving. Groningen ligt slechts op 45 minuten en Leeuwarden 30 minuten rijafstand. Ideaal voor als u een vergadering op een rustige locatie buiten de stad wilt organiseren. Een nieuwe omgeving zorgt voor inspiratie bij u en uw collega’s. Bovendien bent u voor uw bedrijfsfeest ook aan het goede adres bij Zaalverhuur Friesland, Klein Zwitserland. Bij ons vindt u alle ingrediënten om uw personeelsfeest te laten slagen. Kortom, U zorgt voor de mensen en wij regelen de rest.

Grote feestzaal in Friesland

Wilt u een onvergetelijke familiedag of juist een romantische bruiloft organiseren? Dan is Klein Zwitserland een prachtige locatie. Onze grote feestzaal is zeer geschikt voor grote(re) gezelschappen. De stijlvolle inrichting zorgt gegarandeerd voor een sfeervol feest. Daarnaast voorzien wij met onze moderne en luxe bar uw genootschap van een heerlijke lunch of diner.

Eten en drinken

Uiteraard is het mogelijk om de zaal te combineren met een van onze smakelijke arrangement. Restaurant Klein Zwitserland heeft verschillende arrangementen op het gebied van eten en drinken. Zo kunt u kiezen uit diverse lunch-.,  diner-, en barbecue buffetten. Eén van onze specialiteiten het Rodizio grillen. Dit arrangement bevat heerlijke grillgerechten van onze speciale Rodizio grill. Een echte aanrader!

Geniet op en van het strand

Wist u dat het bij ons ook mogelijk is om aan het water te dineren? Partycentrum Klein Zwitserland is gelegen op het kruispunt van het Prinses Margrietkanaal en het Bergumermeer. De ideale locatie voor een etentje of het houden van evenementen. Hier geniet u heerlijk van de schitterende natuur en Friese wateren.

Het perfecte feest?

Zoekt u een leuke, originele activiteit voor een onvergetelijk feest in Friesland? Wij denken graag met u mee om een fantastisch uitje te organiseren. Zo bieden wij compleet verzorgde arrangementen aan. Of u nou het feest in de winter of de zomer wilt organiseren. Dat is op onze feestelijke locatie geen probleem. Wij hebben een ruim aanbod aan binnen – en buitenactiviteiten. De volgende feesten kunnen wij bijvoorbeeld voor u organiseren:


Dit is slechts een greep uit ons scala aan activiteiten. De mogelijkheden zijn eindeloos! Vraag onze medewerkers gerust naar alle opties.
U kunt vrijblijvend contact opnemen of breng een bezoek aan ons partycentrum. U bent van harte welkom!

Hoogtepunt in belevenis

Al meer dan 760 mensen hadden een belevenis die ze bijblijft

  • 25 jarig Huwelijk: Henk en Renske

    Afgelopen zaterdag hebben wij met familie en vrienden ons 25 jarig huwelijk gevierd met een moorddiner. Niet alleen van het heerlijke eten maar ook van het spel, al met al een zeer geslaagde avond ! Wij hebben genoten, dank voor alle medewerkers en de acteurs die van deze avond echt een superavond hebben gemaakt.

  • Familiedag: Fam. Van Marmeren

    De rondvaart is ons zeer goed bevallen. Vooral mijn ouders hebben genoten van de mooie Friese wateren! Het eten en drinken was prima en het personeel heeft ook de ouderen aan boord geduldig te woord gestaan. Groet, Fam. van Marmeren