Restaurant met speeltuin friesland

Uit eten, het blijft altijd een van de leukste uitjes. Bij Restaurant Klein Zwiterserland is het voor kinderen al helemaal geweldig. Wij zijn namelijk een restaurant met speeltuin in Friesland. En niet zomaar één. Kinderen kunnen zich eindeloos vermaken in de nieuwe interactieve hit arena en het binnenspeelparadijs. Terwijl u heerlijk geniet van gerechten bereid door onze chefkoks, spelen de kinderen gezellig met elkaar in de speeltuin.

  • Speelparadijs en hit arena voor kinderen
  • Culinair genieten met uitzicht op het Bergumermeer
  • Uitgebreide menukaart

Bekijk menukaart

Komt u ook lekker eten in ons restaurant?

Onze menukaart staat vol met heerlijke gerechten die met zorg zijn bereid door onze getalenteerde chef-koks. Van gebakken salmon tot heerlijke spareribs, we hebben het allemaal, zelfs vegetarische gerechten.

Geniet van een prachtig uitzicht

Heerlijk dineren, lunchen of lekker een drankje drinken aan het strand. Met direct uitzicht over het Bergumermeer geeft het u een heerlijk ontspannen gevoel.

ACTIE: elke maand een ander 3 gangen maand menu voor slechts € 36,50 p.p. (ook per gang te bestellen)

Met de kinderen uit eten in Friesland

Naar een restaurant met speeltuin in Friesland? We vertellen u maar al te graag over de twee speeltuinen waar kinderen terecht kunnen.

Interactieve hit arena

De speeltuin biedt een interactieve Hit it Arena en is een echt speelparadijs voor kinderen. Zij kunnen hier de strijd met elkaar aangaan en proberen zoveel mogelijk punten te scoren in 20 minuten tijd. Dit doen ze door te klimmen, springen, rennen en obstakels te passeren. Sommige obstakels zijn maar liefst 6,5 meter hoog, wat zorgt voor een spannende uitdaging. Wie kan de tegenstanders verslaan?

Nog een speeltuin!

Maar we hebben ook een apenkooi met ballenbak en klimtoestellen. Even lekker springen? Ook dat is aanwezig. Voor de allerkleinsten is er een speciale speelhoek.

Komt u ook naar ons restaurant met speeltuin in Friesland? U gaat genieten van culinaire gerechten, de kinderen gaan lekker met elkaar spelen. Het wordt een topavond!

Tafel reserveren

Hoogtepunt in belevenis

Al meer dan 760 mensen hadden een belevenis die ze bijblijft

  • Familiedag: Fam. Van Marmeren

    De rondvaart is ons zeer goed bevallen. Vooral mijn ouders hebben genoten van de mooie Friese wateren! Het eten en drinken was prima en het personeel heeft ook de ouderen aan boord geduldig te woord gestaan. Groet, Fam. van Marmeren

  • 25 jarig Huwelijk: Henk en Renske

    Afgelopen zaterdag hebben wij met familie en vrienden ons 25 jarig huwelijk gevierd met een moorddiner. Niet alleen van het heerlijke eten maar ook van het spel, al met al een zeer geslaagde avond ! Wij hebben genoten, dank voor alle medewerkers en de acteurs die van deze avond echt een superavond hebben gemaakt.