Outdoor activiteiten in Friesland

Wilt u iets sportiefs organiseren met uw vrienden, familie of collega’s? Dan bent u bij Partycentrum Klein Zwitserland aan het goede adres. Zo hebben wij al diverse kant-en-klare buiten arrangementen voor u samengesteld. Wij bieden de leukste outdoor activiteiten in Friesland aan! Natuurlijk kunt u ook uw eigen ideeën en wensen aan ons doorgeven. Wij denken dan graag met u mee over de beste keuze voor uw uitje.

Klein Zwitserland is dé ideale partij voor uw outdoor familiedag of (bedrijfs)uitjes. Al onze buiten arrangementen worden geregeld door een professioneel bedrijf dat helemaal thuis is in outdoor activiteiten. Kortom, bekijk ons aanbod om uw dag tot een groot succes te maken.

Leuke buitenactiviteiten

Lekker met uw vrienden, familie of collega’s in de buitenlucht iets ondernemen. Die wens begrijpen wij heel goed. Bij Klein Zwitserland vindt u diverse leuke buitenactiviteiten, met ieder hun eigen charme. Denk bijvoorbeeld aan een hippe kick-bike en kanotocht in de prachtige omgeving van het Bergumermeer. Wij brengen u naar de mooiste plekjes van de Friese wateren. Begeeft u zich liever de hele middag op het water? Dan hebben wij voor u een geschikte uitje in de vorm van een watersportmiddag. Lekker twee uur varen met onze zeilboten, motorbootjes of kano’s.

Geniet op en van het strand!

Klein Zwitserland is gevestigd op het kruispunt van het Prinses Margrietkanaal en het Bergumermeer. Dé ideale locatie voor het houden van outdoor activiteiten. Hier geniet u van de prachtige natuur en de Friese wateren. Tegelijkertijd ervaart u ook de gezelligheid en het vermaak van al onze outdoor activiteiten in Friesland. Wist u dat het ook mogelijk is om aan het water te dineren? Al onze outdoor activiteiten kunt u namelijk combineren met een heerlijk buffet of ander diner arrangement in ons sfeervolle restaurant. Wij regelen alles voor u.

Wilt u meer informatie?

Bij Klein Zwitserland denken wij graag met u mee over uw ideale outdoor dagje. Benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om alle opties van onze outdoor activiteiten door te nemen. Wij beantwoorden graag al uw vragen. 

Hoogtepunt in belevenis

Al meer dan 760 mensen hadden een belevenis die ze bijblijft

  • 25 jarig Huwelijk: Henk en Renske

    Afgelopen zaterdag hebben wij met familie en vrienden ons 25 jarig huwelijk gevierd met een moorddiner. Niet alleen van het heerlijke eten maar ook van het spel, al met al een zeer geslaagde avond ! Wij hebben genoten, dank voor alle medewerkers en de acteurs die van deze avond echt een superavond hebben gemaakt.

  • Familiedag: Fam. Van Marmeren

    De rondvaart is ons zeer goed bevallen. Vooral mijn ouders hebben genoten van de mooie Friese wateren! Het eten en drinken was prima en het personeel heeft ook de ouderen aan boord geduldig te woord gestaan. Groet, Fam. van Marmeren