Feestlocatie Friesland

Recepties, verjaardagen, bruiloften, personeels-, buurt of familiefeesten, in- en outdoor. Klein Zwiterserland aan het Bergumermeer is dé feestlocatie voor elke gelegenheid. Op het strand, in ons restaurant, een feestje met activiteiten of buffet, alles is mogelijk.

  • Binnen en buiten
  • Feestje helemaal zelf samen te stellen
  • Met buffet of andere arrangementen

Contact opnemen

Feestje vieren in Friesland

Daar is iedereen altijd voor in, een gezellig feestje met het personeel, vrienden, familie of kennissen. Maar wat is een mooie feestlocatie in Friesland, want daar begint het mee: de locatie. En vervolgens: wat is er allemaal mogelijk op deze locatie. Bij Klein Zwitserland stelt u uw feestje helemaal zelf samen. Er is namelijk zoveel mogelijk dat het fijn is om het zelf samen te stellen.

Is er een feestzaal aanwezig?

Ja, we hebben een grote feestzaal en hapjes/drankjes erbij is zeker mogelijk.

Feestzaal in Friesland

Familiedagen/uitjes met vrienden

Zelfs een activiteit is mogelijk. Het kan natuurlijk ook een familiefeestje zijn met vooraf een leuke activiteit en afsluitend een barbecue.

Activiteiten familiedag friesland

Trouwfeestjes/bruiloften

Stapt u het huwelijksbootje in? Een prachtige locatie en waar alles goed geregeld is, is een must. Want uw trouwdag moet natuurlijk de meest bijzondere dag van uw leven worden. Daar zorgt Klein Zwiterserland voor, met een prachtige trouwlocatie op het strand, een zaal voor het trouwfeestje én diverse buffetarrangementen.

Trouwen op het strand in Friesland

Bedrijfsfeestjes

Voor een onvergetelijk personeelsuitje in Friesland kiest u natuurlijk voor Partycentrum Klein Zwitserland. Wij bieden alles om uw bedrijfsfeest te laten slagen: themafeesten, leuke groepsactiviteiten en gezellige diners. Of u nu een kleine of grote groep heeft, wij hebben arrangementen voor 10 tot 350 personen en verzorgen graag een offerte op maat.

Contact opnemen

Hoogtepunt in belevenis

Al meer dan 760 mensen hadden een belevenis die ze bijblijft

  • Familiedag: Fam. Van Marmeren

    De rondvaart is ons zeer goed bevallen. Vooral mijn ouders hebben genoten van de mooie Friese wateren! Het eten en drinken was prima en het personeel heeft ook de ouderen aan boord geduldig te woord gestaan. Groet, Fam. van Marmeren

  • 25 jarig Huwelijk: Henk en Renske

    Afgelopen zaterdag hebben wij met familie en vrienden ons 25 jarig huwelijk gevierd met een moorddiner. Niet alleen van het heerlijke eten maar ook van het spel, al met al een zeer geslaagde avond ! Wij hebben genoten, dank voor alle medewerkers en de acteurs die van deze avond echt een superavond hebben gemaakt.