Vacature kok

Wij van Restaurant/partycentrum Klein Zwitserland te Sumar zoeken iemand die aantoonbaar zelfstandig kan koken. Ons restaurant is gelegen op Vakantiepark Bergumermeer en dit ligt direct aan het Bergumermeer en het Prinses Margrietkanaal. Wij zijn opzoek naar een zelfstandig werkend kok die kan werken met een jong en een klein team. Vind jij dit een leuke uitdaging, reageer dan!

Wat wij bieden:
– Een jaar contract voor 38 uur per week gemiddeld
– Salaris volgens cao Recreatie en reiskostenvergoeding
– Bij wederzijds bevallen een vaste aanstelling
– Veel vrijheid in gerechten en werkwijzen binnen het gestelde kader

Functie eisen:
– Het zelfstandig werken in een keuken
– Creatief meedenken voor receptuur/menukaart
– Zowel thuis zijn in de koude maar zeker ook warmte kant
– Een aantal jaren ervaring hebben als zelfstandig werkend kok
– Het niet erg vind dat de focus op het zomerseizoen ligt.

Wij van Restaurant/partycentrum Klein Zwitserland te Sumar zoeken iemand die zelfstandig kan koken met een klein jong team. Vind jij dit een leuke uitdaging, reageer dan!
Ben jij de persoon die we zoeken? Stuur een email naar info@kleinzwitserlandburgum.nl met jouw cv en motivatie, dan zullen wij contact met jou opnemen en wie weet word jij onze nieuwe collega in ons hechte team!

Soort dienstverband: Voltijd
Aanvang maart/april

Hoogtepunt in belevenis

Al meer dan 760 mensen hadden een belevenis die ze bijblijft

  • Familiedag: Fam. Van Marmeren

    De rondvaart is ons zeer goed bevallen. Vooral mijn ouders hebben genoten van de mooie Friese wateren! Het eten en drinken was prima en het personeel heeft ook de ouderen aan boord geduldig te woord gestaan. Groet, Fam. van Marmeren

  • 25 jarig Huwelijk: Henk en Renske

    Afgelopen zaterdag hebben wij met familie en vrienden ons 25 jarig huwelijk gevierd met een moorddiner. Niet alleen van het heerlijke eten maar ook van het spel, al met al een zeer geslaagde avond ! Wij hebben genoten, dank voor alle medewerkers en de acteurs die van deze avond echt een superavond hebben gemaakt.