Kerst

Of je nu een weekendje weg gaat, een aantal weken op vakantie of gewoon een dagje er tussen uit, iedereen houdt van lekker eten. Bij Partycentrum Klein Zwitserland bieden wij heerlijke gerechten, van een drie gangen diner tot diners & buffetten. Zo heeft Partycentrum Klein Zwitserland een zeer divers aanbod van lunches, buffetten, diners en barbecue arrangementen. Daarnaast wordt er ook rekening gehouden met verschillende budgetten. We hebben verschillende prijsklassen waardoor er voor elke gelegenheid een passende oplossing is.

Hieronder vindt u ons assortiment, mocht iets willen wijzigen dan kan dat in overleg. De buffetten kunt u reserveren vanaf 20 volwassenen.

Hoogtepunt in belevenis

Al meer dan 760 mensen hadden een belevenis die ze bijblijft

  • Familiedag: Fam. Van Marmeren

    De rondvaart is ons zeer goed bevallen. Vooral mijn ouders hebben genoten van de mooie Friese wateren! Het eten en drinken was prima en het personeel heeft ook de ouderen aan boord geduldig te woord gestaan. Groet, Fam. van Marmeren

  • 25 jarig Huwelijk: Henk en Renske

    Afgelopen zaterdag hebben wij met familie en vrienden ons 25 jarig huwelijk gevierd met een moorddiner. Niet alleen van het heerlijke eten maar ook van het spel, al met al een zeer geslaagde avond ! Wij hebben genoten, dank voor alle medewerkers en de acteurs die van deze avond echt een superavond hebben gemaakt.