Watersportmiddag

Heeft u zin om een dagje lekker sportief bezig te zijn op het water? Dan is onze watersportmiddag echt iets voor u! Dit arrangement is perfect voor de hele familie. Of ga gezellig met uw vriendengroep! Onze watersportmiddag combineert heerlijke sporten op het water met een gezellig diner. Dat hebben jullie wel verdiend na jullie inspanningen!

Bij onze watersportmiddag zijn er veel mogelijkheden. Heeft u al ervaring, of houdt u wel van een uitdaging? Dan zijn onze PolyValk zeilboten misschien wel iets voor u! Liever wat minder actief bezig zijn, en lekker van het weer genieten? Kies dan voor onze motorbootjes. En als u echt op zoek bent naar een uitdaging, kies dan voor onze kano’s. Welke boot u ook kiest, genieten gaat u zeker. Wij zijn perfect gelegen op het kruispunt van het Prinses Margrietkanaal en het Bergumermeer. U kunt dus overal heen varen! Geniet van de Friese wateren en boek uw watersportmiddag!

Vanaf €52,00 per persoon

Het programma van de watersportmiddag

Onze watersportmiddag bestaat uit verschillende onderdelen. Van sportief bezig zijn tot lekker uitrusten: met ons programma komt alles aan bod.

15:00 Ontvangst met een kopje koffie en gesorteerd gebak.
15:30 Twee uur watersporten. U kunt kiezen voor de PolyValk zeilboten, motorbootjes of kano’s.
17:30 Borreltijd! Geniet van een lekker hapje en drankje. Dat heeft u wel verdiend na al uw harde inspanningen!
18:00 Aanvang buffet/barbecue. Tijd om gezellig te dineren met z’n allen. Of u nu kiest voor onze barbecue of één van onze buffetten: ons eten is altijd vers bereid door onze chefs. Als afsluiting ontvangt u een heerlijk dessert.
21:00 Einde van de avond. We sluiten de avond af met een lekker kopje koffie of thee.

Wat kost onze watersportmiddag?

Onze watersportmiddag is incl koffie met gebak + diner of buffet beschikbaar vanaf € 52,00 p.p.. Neem vandaag nog contact met ons op, en bekijk de mogelijkheden!

 • Ontvangst met koffie en gesorteerd gebak
 • 2 uur waterplezier
 • Barbecue of buffet

 

 • 1001 originele activiteiten
 • Unieke ligging aan Bergumermeer
 • Voor groepen van 2 tot 350 mensen

Hoogtepunt in belevenis

Al meer dan 760 mensen hadden een belevenis die ze bijblijft

 • 25 jarig Huwelijk: Henk en Renske

  Afgelopen zaterdag hebben wij met familie en vrienden ons 25 jarig huwelijk gevierd met een moorddiner. Niet alleen van het heerlijke eten maar ook van het spel, al met al een zeer geslaagde avond ! Wij hebben genoten, dank voor alle medewerkers en de acteurs die van deze avond echt een superavond hebben gemaakt.

 • Familiedag: Fam. Van Marmeren

  De rondvaart is ons zeer goed bevallen. Vooral mijn ouders hebben genoten van de mooie Friese wateren! Het eten en drinken was prima en het personeel heeft ook de ouderen aan boord geduldig te woord gestaan. Groet, Fam. van Marmeren