Paintball Friesland

Heeft u zin in een dagje paintballen? Wij hebben voor u het ideale speelveld! Met paintball combineert u spanning, sensatie en adrenaline met elkaar. En natuurlijk ook veel lol. Paintball is de ideale activiteit voor een personeelsuitje, een middagje weg met een vriendengroep of voor een vrijgezellenfeest. Of kom een keer langs met de familie!

Bij ons hebben wij een prachtig afgebakend terrein, waar u naar hartelust kunt paintballen. Het terrein ligt vol met obstakels waarachter u kunt schuilen. Op dit terrein strijden de twee teams met elkaar. Wie raakt de ander met de meeste verfkogels? Gelukkig gebeurt alles onder begeleiding van onze deskundige instructeurs. Zo weet u in ieder geval precies hoe het werkt!

Na de ontvangst met koffie en oranjekoek krijgt u van ons een overall en masker. Als u eenmaal aangekleed bent, is het tijd om het speelveld te betreden. Kunt u uw tegenstander vinden? Dan is het tijd om te schieten! Maar pas op, want u kunt zelf ook geraakt worden. Het doel van het spel is natuurlijk om zoveel mogelijk tegenstanders uit te schakelen. En dit kan alleen door samen te werken. Bedenk met uw team de winnende strategie, zodat u ongedeerd het spel verlaat!

Bent u uitgespeeld? Dan is het tijd om lekker te gaan eten. Onder het genot van één van onze buffetten, een barbecue of een driegangen diner kunt u nog eens napraten. Wie heeft de mooiste actie van de middag gemaakt? En wie zat er het meest onder de verf?

Vanaf 12 deelnemers.

Het paintball programma

14:00 Koffie met oranjekoek. Even lekker genieten van een kopje koffie met een lekkere plak oranjekoek. Daarna is het tijd om een masker en overall uit te zoeken!
14:30 Paintball. U heeft twee uur de tijd om te paintballen. Wint uw team?
16:30 Borreluurtje. Tijd voor een hapje en drankje om even bij te komen*!
18:00 Diner. Tijd om heerlijk te genieten van een buffet, barbecue of driegangen diner.

* Consumpties worden berekend op basis van nacalculatie.

De kosten van paintball Friesland

De kosten van dit arrangementen zijn op aanvraag!

 • Ontvangst met koffie en oranjekoek
 • 2 uur speelplezier
 • Grillen, buffet of barbecue

Wat zit er in het paintball arrangement?

14.00 uur Ontvangst met koffie en oranjekoek
14.30 uur Aanvang paintball toernooi
16.30 uur Aanvang borreluurtje
18.00 uur Aanvang driegangen diner, buffet of barbecue

Alle consumpties kunt u na de tijd bij ons afrekenen. Voordat u het ‘slagveld’ betreedt krijgt u en uw team eerst een instructie.

Boek nu en geniet van de voorpret!

Is paintballen echt iets voor u en uw team, uw familie of vrienden? Boek dan nu en laat de voorpret alvast beginnen! Vraag gerust eens een offerte aan voor meer informatie.

 • 1001 originele activiteiten
 • Unieke ligging aan Bergumermeer
 • Voor groepen van 2 tot 350 mensen

Hoogtepunt in belevenis

Al meer dan 760 mensen hadden een belevenis die ze bijblijft

 • Familiedag: Fam. Van Marmeren

  De rondvaart is ons zeer goed bevallen. Vooral mijn ouders hebben genoten van de mooie Friese wateren! Het eten en drinken was prima en het personeel heeft ook de ouderen aan boord geduldig te woord gestaan. Groet, Fam. van Marmeren

 • 25 jarig Huwelijk: Henk en Renske

  Afgelopen zaterdag hebben wij met familie en vrienden ons 25 jarig huwelijk gevierd met een moorddiner. Niet alleen van het heerlijke eten maar ook van het spel, al met al een zeer geslaagde avond ! Wij hebben genoten, dank voor alle medewerkers en de acteurs die van deze avond echt een superavond hebben gemaakt.