Paintball / Boogschiet arrangement Friesland

Bent u op zoek naar leuk dagje uit met uw familie, vrienden of collega’s? Kies dan voor ons paintball en boogschiet arrangement! U kunt naar hartelust genieten van een stevig potje paintball. Mocht u dan nog energie over hebben, dan is het tijd om te leren boogschieten! Uiteraard zijn ook een lunch en een heerlijke avondmaaltijd inbegrepen bij het arrangement. Wacht dus niet langer en boek nu!

Vanaf 12 deelnemers.

Waaruit bestaat het paintball en boogschiet arrangement?

We beginnen de dag met een kleine lunch. Daarna is het tijd om te gaan paintballen! Bij ons hebben wij een prachtig afgebakend terrein, waar u naar hartelust kunt paintballen. Het terrein ligt vol met obstakels waarachter u kunt schuilen. Op dit terrein strijden de twee teams met elkaar. Wie raakt de ander met de meeste verfkogels? Gelukkig gebeurt alles onder begeleiding van onze deskundige instructeurs. Zo weet u in ieder geval precies hoe het werkt!

Na de ontvangst krijgt u van ons een overall en masker. Als u eenmaal aangekleed bent, is het tijd om het speelveld te betreden. Kunt u uw tegenstander vinden? Dan is het tijd om te schieten! Maar pas op, want u kunt zelf ook geraakt worden. Het doel van het spel is natuurlijk om zoveel mogelijk tegenstanders uit te schakelen. En dit kan alleen door samen te werken. Bedenk met uw team de winnende strategie, zodat u ongedeerd het spel verlaat!

Na het paintballen is het tijd voor boogschieten. In deze korte spoedcursus leert u de fijne kneepjes van het boogschieten. Weet u bijvoorbeeld welke houding u aan moet nemen? Of welke vingers u eigenlijk nodig heeft? Na onze cursus weet u precies waar u het over heeft. En dus is het tijd voor een wedstrijdje! Welk team wint?

Tot slot sluiten we de dag af met een heerlijk diner. Wilt u een buffet of barbecue of gaat u voor een driegangen diner? Welke optie u ook kiest, onze chefs bereiden voor u het allerbeste eten!

Het programma van het paintball en boogschiet arrangement

12:30 Kleine lunch. U wordt ontvangen met een lekkere lunch.
13:30 Paintballen. Tijd om te paintballen! Welk team wint?
14:30 Pauze. Tijd om even bij te komen met een hapje en drankje*!
15:00 Boogschieten. Na een korte spoedcursus kunt u als een pro boogschieten.
16:30 Borreluurtje. Even lekker napraten met een hapje en drankje*.
18:00 Avondeten. U kunt kiezen voor een driegangen diner, een buffet of barbecue!

* Drankjes worden berekend op basis van nacalculatie.

Wat kost het paintball en boogschiet arrangement?

Heeft u zin in een middag actief bezig zijn, en genieten van lekker eten? Boek dan nu ons paintball en boogschiet arrangement!  Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte!

 • Ontvangst met een kleine lunch
 • 2 tot 2,5 uur speelplezier
 • Grillen, barbecue of buffet
 • 1001 originele activiteiten
 • Unieke ligging aan Bergumermeer
 • Voor groepen van 2 tot 350 mensen

Hoogtepunt in belevenis

Al meer dan 760 mensen hadden een belevenis die ze bijblijft

 • 25 jarig Huwelijk: Henk en Renske

  Afgelopen zaterdag hebben wij met familie en vrienden ons 25 jarig huwelijk gevierd met een moorddiner. Niet alleen van het heerlijke eten maar ook van het spel, al met al een zeer geslaagde avond ! Wij hebben genoten, dank voor alle medewerkers en de acteurs die van deze avond echt een superavond hebben gemaakt.

 • Familiedag: Fam. Van Marmeren

  De rondvaart is ons zeer goed bevallen. Vooral mijn ouders hebben genoten van de mooie Friese wateren! Het eten en drinken was prima en het personeel heeft ook de ouderen aan boord geduldig te woord gestaan. Groet, Fam. van Marmeren