Kick-bike en kanotocht Friesland

Bent u op zoek naar een leuke groepsactiviteit in de prachtige omgeving van het Bergumermeer? Ga dan mee op onze kickbike en kanotocht! Een kickbike lijkt nog het meest op de step die u waarschijnlijk van vroeger nog wel kent. Maar met deze step gaat het steppen een stuk gemakkelijker! Door het grote voorwiel en de remmen is het ook een veilige sport voor kinderen. De omgeving van het Bergumermeer is de ideale locatie voor een prachtige kickbike-tocht! Tijdens de tocht kunt u gebruik maken van een PDA, die u van ons meekrijgt. Hierop ziet u uw route. De route beweegt met GPS met u mee. U zult dus nooit meer de weg kwijt raken!

Heeft u het land verkend? Dan is het tijd voor het water! In onze 2-3 persoons Canadese kano’s kunt u de Friese meren eens echt goed ontdekken. Ook hier neemt u de PDA weer mee. Zo komt u op de mooiste plekjes van het meer terecht.

Bent u helemaal uitgespeeld? Dan is het tijd om lekker te gaan eten! U kunt kiezen uit één van onze heerlijke buffetten. Of gaat u liever lekker grillen? Dat kan uiteraard ook. Waar u ook voor kiest, onze chefs bereiden het graag voor u.

Beschikbaar vanaf 20 deelnemers.

Wat is het programma van de kickbike en kanotocht?

14:00 Koffietijd. Tijd voor koffie met een heerlijke plak oranjekoek!
14:30 Kickbike. We gaan op stap met de Kickbike. Geniet van het uitzicht!
16:15 Kanoën. Tijd om het water te verkennen met uw kano!
17:30 Borreluurtje. Tijd om na te genieten met een lekker hapje en drankje*!
18:30 Dineren. We sluiten de avond af met een heerlijk buffet, of het is tijd om te grillen!

* Consumpties zijn op basis van nacalculatie.

Wat kost de kickbike en kanotocht?

De kosten van dit arrangement zijn op aanvraag. Vanaf 50,00 p.p. moet u ongeveer rekening houden.

 • Ontvangst met koffie en oranjekoek
 • 2,5 tot 3 uur speelplezier
 • Grillen of buffet naar keuze
 • 1001 originele activiteiten
 • Unieke ligging aan Bergumermeer
 • Voor groepen van 2 tot 350 mensen

Hoogtepunt in belevenis

Al meer dan 760 mensen hadden een belevenis die ze bijblijft

 • 25 jarig Huwelijk: Henk en Renske

  Afgelopen zaterdag hebben wij met familie en vrienden ons 25 jarig huwelijk gevierd met een moorddiner. Niet alleen van het heerlijke eten maar ook van het spel, al met al een zeer geslaagde avond ! Wij hebben genoten, dank voor alle medewerkers en de acteurs die van deze avond echt een superavond hebben gemaakt.

 • Familiedag: Fam. Van Marmeren

  De rondvaart is ons zeer goed bevallen. Vooral mijn ouders hebben genoten van de mooie Friese wateren! Het eten en drinken was prima en het personeel heeft ook de ouderen aan boord geduldig te woord gestaan. Groet, Fam. van Marmeren