Highland Games

Wilt u eens een dagje ervaren hoe het is om in Schotland te zijn? Boek dan nu onze Highland Games! Tijdens deze dag ervaart u hoe het is om in Schotland deel te nemen aan deze games. De Highland Games bestaan uit verschillende elementen, waarin twee clans (teams) tegen elkaar strijden. Het beste team wint! En, misschien nog wel belangrijker, de beste Highlander ook! Denkt u dat u kans maakt op deze felbegeerde titel?

Beschikbaar vanaf 20 deelnemers.

Wat zijn de Highland Games?

De Highland Games worden al eeuwenlang gehouden in de hooglanden van Schotland. In Friesland spelen wij deze na. U krijgt dus ook een echte traditionele kilt aan! In uw clan (team) zal u tegen elkaar gaan strijden. Maar u strijdt ook om de individuele titel! Door een speciale puntentelling, waarbij o.a. rekening gehouden wordt met leeftijd, maakt iedereen evenveel kans op deze felbegeerde titel!

De Games bestaan uit verschillende spellen. Zo leert u paalwerpen en kogelstoten. Maar ook touwtrekken is een belangrijk onderdeel. Welk onderdeel het ook is: u gaat de professionele begeleiding die wij u bieden nodig hebben!

Na afloop van de Games is het natuurlijk tijd om wat te gaan eten. Kiest u voor een driegangen diner of gaat u toch voor een barbecue of buffet? Alle opties worden door onze chefs voor u bereid, zodat u heerlijk kunt nagenieten van deze dag!

Het programma van de Highland Games

De Highland Games bestaat uit verschillende sportieve onderdelen. Deze worden aangevuld met lekker eten en drankjes. Een betere invulling voor uw dag is er niet!

12:00 Kleine lunch. U wordt ontvangen met een kleine lunch. U zult uw kracht hard nodig hebben bij de spellen, dus geniet ervan!
13:00 Highland Games. We starten met de Highland Games, onder professionele begeleiding.
14:30 Pauze. Tijd om even bij te komen met een hapje en een borreltje*.
15:00 Highland Games deel 2. Tijd om verder te gaan met de spelen!
16:30 Borreluurtje. De spelen zijn voorbij, en u kunt even bijkomen met een hapje en drankje*.
18:00 Avondeten. Tijd om te gaan  barbecueën, of te genieten van een buffet of driegangen diner!

* Consumpties zijn op basis van nacalculatie.

Wat kost het Highland Games arrangement?

Wilt u een dag lang de Schotse hooglanden beleven? Boek dan nu het Highland Games arrangement! Dit arrangement is incl buffet en drankenarrangement al beschikbaar vanaf € 67,50 p.p.. Neem nu contact met ons op voor een offerte!

 • Ontvangst met een kleine lunch
 • 2,5 tot 3 uur speelplezier
 • Grillen, barbecue of buffet
 • 1001 originele activiteiten
 • Unieke ligging aan Bergumermeer
 • Voor groepen van 2 tot 350 mensen

Hoogtepunt in belevenis

Al meer dan 760 mensen hadden een belevenis die ze bijblijft

 • Familiedag: Fam. Van Marmeren

  De rondvaart is ons zeer goed bevallen. Vooral mijn ouders hebben genoten van de mooie Friese wateren! Het eten en drinken was prima en het personeel heeft ook de ouderen aan boord geduldig te woord gestaan. Groet, Fam. van Marmeren

 • 25 jarig Huwelijk: Henk en Renske

  Afgelopen zaterdag hebben wij met familie en vrienden ons 25 jarig huwelijk gevierd met een moorddiner. Niet alleen van het heerlijke eten maar ook van het spel, al met al een zeer geslaagde avond ! Wij hebben genoten, dank voor alle medewerkers en de acteurs die van deze avond echt een superavond hebben gemaakt.