Fierljeppen

Bent u op zoek naar een echt Fries uitje? Of u nu met uw familie een dagje weg wil, of een leuke activiteit voor uw bedrijf of vriendengroep zoekt: Fierljeppen is geschikt voor iedereen! Met ons complete arrangement bent u na afloop écht Fierljep-expert! Bij ons arrangement ontvangt u ook nog eens een lekker kopje koffie met oranjekoek, en kunt u naar keuze Rodizio grillen na afloop. Of kies voor een van onze buffetten! Op zoek naar een compleet dagprogramma? Combineer dan ons fierljeppen met een andere activiteit. Wat dacht u bijvoorbeeld van boogschieten of midgetgolfen? Laat ons weten wat uw wensen zijn, en wij nemen contact met u op!

Beschikbaar vanaf 10 deelnemers.

Wat is Fierljeppen?

Fierljeppen is een oeroude Friese sport, die door heel Friesland heen wordt uitgeoefend. Er zijn zelfs nationale kampioenschappen, waarbij Friesland tegen ‘Holland’ strijdt! Fierljeppen is eigenlijk een manier van slootje springen. Met een polsstok probeert u een zo groot mogelijke afstand over een sloot te overbruggen. En dat allemaal zonder een nat pak te halen natuurlijk… Geen zorgen: met onze Fierljep clinic leert u precies hoe u droog de overkant van de sloot bereikt!

Het Fierljeppen arrangement

Onze middag Fierljeppen bestaat uit verschillende onderdelen. Het fierljeppen zelf vindt plaats op een echt fierljepterrein in Burgum. Dit terrein is op ongeveer vijf minuten rijden van ons partycentrum gelegen.

12:30 Ontvangst met een kopje koffie en een lekkere plak oranjekoek.
13:30 Vertrek. Vanaf het partycentrum gaan we richting Burgum (circa 5 minuten rijafstand gelegen) om het fierljepterrein te bezoeken.
14:00 Fierljep clinic. Tijd om de kneepjes van het vak te leren!
16:15 Vertrek. Na de clinic vertrekken we naar partycentrum Klein Zwitserland.
16:30 Borreluurtje. Geniet van een welverdiend hapje en drankje*!
17:30 Dineren. Kies voor het Rodizio grillen, of ga voor één van onze buffetten!

Het arrangement is eventueel uit te breiden met lunch en/of een extra activiteit (o.a. paintball, boogschieten en midgetgolfen).

* Drankjes zijn op basis van nacalculatie.

Wat kost het Fierljeppen arrangement?

Ons arrangement incl begeleiding is al beschikbaar vanaf €37,50 p.p.. Neem vandaag nog contact met ons op, en ontdek de mogelijkheden!

 • Ontvangst met koffie en oranjekoek
 • 1,5 tot 2 uur speelplezier
 • Grillen of buffet naar keuze
 • 1001 originele activiteiten
 • Unieke ligging aan Bergumermeer
 • Voor groepen van 2 tot 350 mensen

Hoogtepunt in belevenis

Al meer dan 760 mensen hadden een belevenis die ze bijblijft

 • Familiedag: Fam. Van Marmeren

  De rondvaart is ons zeer goed bevallen. Vooral mijn ouders hebben genoten van de mooie Friese wateren! Het eten en drinken was prima en het personeel heeft ook de ouderen aan boord geduldig te woord gestaan. Groet, Fam. van Marmeren

 • 25 jarig Huwelijk: Henk en Renske

  Afgelopen zaterdag hebben wij met familie en vrienden ons 25 jarig huwelijk gevierd met een moorddiner. Niet alleen van het heerlijke eten maar ook van het spel, al met al een zeer geslaagde avond ! Wij hebben genoten, dank voor alle medewerkers en de acteurs die van deze avond echt een superavond hebben gemaakt.