Bedrijfsfeest Karaoke

Bent u op zoek naar een gezellig personeelsfeest? Of een avond met vrienden? Kies dan voor de karaoke avond van partycentrum Klein Zwitserland. Dit muzikale bedrijfsuitje is geschikt voor zowel kleine als grote groepen. In ons bruine café kunt u heerlijk meezingen met alle hits! Op ons grote scherm kunt u alles duidelijk zien. En met ons bestand van zo’n 2500 Nederlandse en Engelstalige nummers ziet er altijd een nummer voor u bij. Met onze karaoke-set bent u verzekerd van een geslaagde avond!

U kunt de karaoke perfect combineren met een heerlijk diner. De keuze aan dineropties is reuze. Wat dacht u van een heerlijk stamppotbuffet? Of heeft u zin in een van onze barbecue opties? Een 3- of 4-gangen diner is natuurlijk ook mogelijk. De keuze is aan u! U kunt ook een drankenarrangement afnemen, zodat u tijdens het zingen altijd voorzien bent van een heerlijk drankje. Welke optie u ook kiest: het wordt altijd een heerlijke avond.

Mogelijkheden en prijzen bedrijfsfeest karaoke

Wilt u het bedrijfsfeest karaoke combineren met een buffet, barbecue, diner of Rodizio grillen? Dat kan natuurlijk! Wij hebben voor u diverse arrangementen samengesteld. Heeft u zelf een suggestie voor een geslaagd personeelsfeest? Dan bespreken wij graag de mogelijkheden met u. Hier vindt u een voorbeeld van een prijsindicatie. Neem contact met ons op en wij stellen graag een offerte voor u op!

Prijsindicatie (vanaf 20 personen):

Karaoke €5,00 p.p.
Buffet V.a. €17,75 p.p.
Barbeque V.a. €19,00 p.p.
Drankenarrangement V.a. €4,50 p.p. per uur (minimaal 3 uur)

 

 • Karaoke
 • Drankenarrangement
 • Barbecue of buffet
 • 1001 originele activiteiten
 • Unieke ligging aan Bergumermeer
 • Voor groepen van 2 tot 350 mensen

Hoogtepunt in belevenis

Al meer dan 760 mensen hadden een belevenis die ze bijblijft

 • 25 jarig Huwelijk: Henk en Renske

  Afgelopen zaterdag hebben wij met familie en vrienden ons 25 jarig huwelijk gevierd met een moorddiner. Niet alleen van het heerlijke eten maar ook van het spel, al met al een zeer geslaagde avond ! Wij hebben genoten, dank voor alle medewerkers en de acteurs die van deze avond echt een superavond hebben gemaakt.

 • Familiedag: Fam. Van Marmeren

  De rondvaart is ons zeer goed bevallen. Vooral mijn ouders hebben genoten van de mooie Friese wateren! Het eten en drinken was prima en het personeel heeft ook de ouderen aan boord geduldig te woord gestaan. Groet, Fam. van Marmeren