Bedrijfsfeest Hollandse avond

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor een oergezellig ouderwets Hollands bedrijfsfeest in Friesland? Dat vindt u bij partycentrum Klein Zwitserland met de Hollandse Avond! Molens, tulpen, het Koninklijk huis, bitterballen… Wat is er Hollandser dan dat? Op onze Hollandse Avond geniet u de hele avond van de allerbeste Nederlandse hitjes. Van Nick & Simon tot Frans Bauer en van Marco Borsato tot Guus Meeuwis. Alle artiesten komen voorbij op dit themafeest! Dit is dé aanrader voor een geslaagd teamuitje.

Maar er is uiteraard nog meer. Want denkt u dat u de meeste kennis heeft van het Nederlandse lied? Doe dan mee met de muziekquiz van ons Swingpaleis en ga de wedstrijd aan met uw collega’s. Want hoe gaat ‘Bloed, zweet en tranen’ ook alweer precies? En van wie is ‘Ik heb de hele nacht liggen dromen’ ook alweer? De winnaar gaat naar huis met de eer. En met de champagne natuurlijk! De Swingpaleis Muziekquiz wordt geleid door onze eigen entertainer. Alles dat u nodig heeft voor een spetterende muziekquiz is aanwezig!

Ook aan het eten hebben we gedacht. Een heerlijk Hollands Buffet staat voor u elkaar, om alvast in de sfeer te komen. U kunt hier zelfs een spetterend dessertbuffet aan toevoegen! En wat dacht u van een drankenarrangement? Bijna alles is mogelijk!

Beschikbaar vanaf 40 deelnemers. Op zoek naar een personeelsfeest voor een kleinere groep? Kijk dan ook eens naar onze barbecue avond met live zanger!

De Hollandse Avond in het kort

 • Begin de avond met het Hollandse Buffet
 • Hollandse hitjes van onze DJ’s
 • Entertainer en muziekquiz
 • Eventueel live zanger

Mogelijkheden Hollandse Avond

Deze Hollandse avond bestaat uit verschillende mogelijkheden, voor een geslaagd bedrijfsfeest! Aan beide opties zijn een dessertbuffet en een live zanger (3 x 20 minuten) toe te voegen!

Optie I Optie II
Buffet Buffet
Drive-inn show Drive-inn show
Muziekquiz Muziekquiz
Entertainer Entertainer
Drankenarrangement (4 uur)

De Hollandse Avond boeken

Wilt u genieten van onze Hollandse Avond? Boek dan nu! Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar alle mogelijkheden voor uw bedrijf!

 • Drive inn show, muziek quiz en entertainer
 • Sprankelend buffet en desserts
 • Live zanger

Deze Hollandse avond bestaat uit verschillende mogelijkheden, voor een geslaagd bedrijfsfeest.

Optie 1: buffet, drive inn show, muziek quiz, entertainer
Optie 2: buffet, drive inn show, muziek quiz, entertainer, dranken
arrangement (4 uren)

Bedrijfsfeest Hollandse avond opties:
– Dessertbuffet
– Live zanger (3x 20 minuten)

 • 1001 originele activiteiten
 • Unieke ligging aan Bergumermeer
 • Voor groepen van 2 tot 350 mensen

Hoogtepunt in belevenis

Al meer dan 760 mensen hadden een belevenis die ze bijblijft

 • Familiedag: Fam. Van Marmeren

  De rondvaart is ons zeer goed bevallen. Vooral mijn ouders hebben genoten van de mooie Friese wateren! Het eten en drinken was prima en het personeel heeft ook de ouderen aan boord geduldig te woord gestaan. Groet, Fam. van Marmeren

 • 25 jarig Huwelijk: Henk en Renske

  Afgelopen zaterdag hebben wij met familie en vrienden ons 25 jarig huwelijk gevierd met een moorddiner. Niet alleen van het heerlijke eten maar ook van het spel, al met al een zeer geslaagde avond ! Wij hebben genoten, dank voor alle medewerkers en de acteurs die van deze avond echt een superavond hebben gemaakt.