Bedrijfsfeest Bourgondische avond

Bent u op zoek naar een interactief personeelsfeest? Keer dan terug naar de middeleeuwen met de bourgondische avond! Dit oergezellige bedrijfsfeestje is geschikt voor vele groepen. Dus zoekt u een themafeest in Friesland? Dan is dit bedrijfsfeest iets voor u.

Wanneer u binnenkomt is het een drukte van belang op het marktplein. De pest is zojuist ontdekt. Iedereen moet dus andere kleding aan, want anders… Tijdens de bourgondische avond wordt u letterlijk teruggestuurd naar de middeleeuwen. Laat u onderdompelen en geniet ervan!

De monnik heeft het bier gebrouwen. Laten we hopen dat het dit keer wel goed is gegaan. Als het meezit, zijn er niet te veel zwervers in de zaal. Gelukkig is er in het dorp een waarzegster. Misschien kan zij u goed nieuws vertellen? U kunt ook luisteren naar Malle Babbe, die heeft een mooie stem. Tenminste, als hij of zij nog nuchter is… Laat u niet meenemen door het gewone volk, want dan keert u terug als melaatse kreupeling. Verlies uw eigen mok ook niet uit het oog! Met al die vreemdelingen zult u die hard nodig hebben. Verlaat de avond niet voordat u middeleeuws gedanst heeft. Of misschien op een wat moderner swingend nummer. Alles is mogelijk tijdens deze avond!

Minimaal 35 deelnemers.

De bourgondische avond in het kort

Tijdens de bourgondische avond kunt u genieten van ons bourgondische buffet en desserts. U krijgt heuse middeleeuwse kleding aan, en u kunt zich vermaken met de acteurs die rondlopen. Ook kunt u dansen op Middeleeuwse muziek. Maar wij kunnen voor u uiteraard ook wat modernere muziek spelen. Alles bij elkaar wordt het een personeelsfeest om nooit te vergeten! Als u de pest maar overleeft…

Mogelijkheden bourgondische avond

Er zijn verschillende opties mogelijk voor de bourgondische avond. Daarnaast is er aan iedere optie een dessertbuffet toe te voegen.

Optie I Optie II Optie III
Bourgondisch buffet Bourgondisch buffet Bourgondisch buffet
Kleding en acteurs (3 pers.) Kleding en acteurs (3 pers.) Kleding en acteurs (3 pers.)
Drankenarrangement Drankenarrangement
Drive-inn show

De bourgondische avond boeken

Wilt u met uw personeelsfeest de middeleeuwen beleven? Boek dan nu de bourgondische avond! Dit arrangement is al beschikbaar voor groepen vanf 35 personen. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar alle mogelijkheden voor uw bedrijf!

 • Bourgondisch buffet en desserts
 • Kleding en acteurs
 • Drankenarrangement
 • 1001 originele activiteiten
 • Unieke ligging aan Bergumermeer
 • Voor groepen van 2 tot 350 mensen

Hoogtepunt in belevenis

Al meer dan 760 mensen hadden een belevenis die ze bijblijft

 • 25 jarig Huwelijk: Henk en Renske

  Afgelopen zaterdag hebben wij met familie en vrienden ons 25 jarig huwelijk gevierd met een moorddiner. Niet alleen van het heerlijke eten maar ook van het spel, al met al een zeer geslaagde avond ! Wij hebben genoten, dank voor alle medewerkers en de acteurs die van deze avond echt een superavond hebben gemaakt.

 • Familiedag: Fam. Van Marmeren

  De rondvaart is ons zeer goed bevallen. Vooral mijn ouders hebben genoten van de mooie Friese wateren! Het eten en drinken was prima en het personeel heeft ook de ouderen aan boord geduldig te woord gestaan. Groet, Fam. van Marmeren