Bedrijfsfeest back to the '80s

Bent u op zoek naar een swingend bedrijfsfeest of personeelsfeest? Dan is dit bedrijfsfeest ‘back to the ‘80s’ echt iets voor u! U gaat even helemaal terug naar de jaren ‘80 en ontmoet uw idolen. Bijvoorbeeld Willem Ruis: kent u hem nog? De enige showmaster die ons land heeft gekend. En wie zei ook alweer altijd “vooral doorgaan”? Ja natuurlijk, Barry Stevens van de enige echte Soundmixshow! Of wat dacht u van Ad Visser met Top-Pop? Al deze helden kunt u ontmoeten wanneer u ons nieuwste themafeest ‘back to the ‘80s’ boekt.

De avond staat geheel in het teken van de merkwaardige jaren ‘80. Zo wordt u ontvangen door onze showgirls, die u hartelijk welkom heten. U krijgt de kans om samen met Willem Ruis nog één keer een spel te spelen. Of is meedoen met de Soundmixshow altijd al uw droom geweest? Dan is dit uw kans! En met Barry ‘vooral doorgaan’ Stevens in de jury is de beleving levensecht. Denkt u nog veel te weten over de muziek van de jaren ‘80? Doe dan mee aan onze muziekshow! Is het allemaal nog niet genoeg? Dan kunt u genieten van onze live zanger én de echte Top-Pop drive-in show die u doet swingen op de dansvloer.

Natuurlijk vergeten we ook het eten en drinken niet. Kiest u voor een heerlijk buffet of gaat u toch liever voor een 3- of 4-gangen diner? Daarnaast zijn er vele drankarrangementen mogelijk. Alles om uw personeelsfeest tot een groot succes te maken!

Beschikbaar vanaf 50 personen. Op zoek naar iets voor een kleinere groep? Kijk dan ook eens naar ons Monte Carlo Diner!

Het bedrijfsfeest ‘back to the ‘80s’ in het kort

 • Terug naar de jaren ‘80
 • Ontvangst door showgirls
 • Speel een spel met Willem Ruis
 • Doe mee aan de Soundmixshow met Barry Stevens
 • Test uw jaren ‘80 muziekkennis in de muziekquiz
 • Geniet van een live zanger en de Top-Pop drive-in show

Extra opties

Wilt u net dat beetje extra toevoegen aan uw bedrijfsfeest? Kies er dan voor om onze acteurs in te huren! Zij zullen, gekleed volgens de trends uit de jaren ‘80, u door de gehele avond heen loodsen. Met onze acteurs is het één groot feest! Ook kunt u aan uw avond een heerlijk dessertbuffet toevoegen. Of wat dacht u van een drankarrangement?

Optie I Optie II Optie III
Buffet Buffet Buffet
Drive-in show Drive-in show Drive-in show
Muziekquiz Muziekquiz Muziekquiz
Drankenarrangement Drankenarrangement
Acteurs (2)

U kunt al onze opties nog een dessertbuffet toevoegen!

De kosten van het bedrijfsfeest ‘Back to the ‘80s’

Denkt u dat uw personeel wel geïnteresseerd is in een echte Back to the ‘80s party? Boek dan nu dit arrangement! Het feest is al beschikbaar voor groepen vanaf 50 personen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

 • Drive-in show en muziekquiz
 • Sprankelend buffet en desserts
 • Drankenarrangement en twee aanwezige acteurs
 • 1001 originele activiteiten
 • Unieke ligging aan Bergumermeer
 • Voor groepen van 2 tot 350 mensen

Hoogtepunt in belevenis

Al meer dan 760 mensen hadden een belevenis die ze bijblijft

 • 25 jarig Huwelijk: Henk en Renske

  Afgelopen zaterdag hebben wij met familie en vrienden ons 25 jarig huwelijk gevierd met een moorddiner. Niet alleen van het heerlijke eten maar ook van het spel, al met al een zeer geslaagde avond ! Wij hebben genoten, dank voor alle medewerkers en de acteurs die van deze avond echt een superavond hebben gemaakt.

 • Familiedag: Fam. Van Marmeren

  De rondvaart is ons zeer goed bevallen. Vooral mijn ouders hebben genoten van de mooie Friese wateren! Het eten en drinken was prima en het personeel heeft ook de ouderen aan boord geduldig te woord gestaan. Groet, Fam. van Marmeren