Back to the seventhies!

Bedrijfsfeest back to the '70s

Op zoek naar een swingend bedrijfsfeest of personeelsfeest? Dan is dit bedrijfsfeest ‘back to the ‘70s’ iets voor u! Tijdens dit bedrijfsfeest gaat u even helemaal terug naar de flowerpowertijd, met muziek van James Brown, Tramps, ABBA en nog vele anderen! Of u deze tijd nu herbeleeft of voor het eerst meemaakt: de muziek is altijd goed!

Tijdens dit feest organiseren wij het Swingpaleis. Kent u het nog van TV? Hierbij strijden de vrouwen tegen de mannen. Wie heeft de meeste muzikale kennis van de jaren ‘70? Het Swingpaleis wordt geleid door onze eigen entertainer. Hij zorgt voor een gezellige Swing Quiz. Wie wint?

Natuurlijk vergeten we ook het eten en drinken niet. Kiest u voor een heerlijk buffet of gaat u toch liever voor een 3- of 4-gangen diner? Daarnaast zijn er vele drankarrangementen mogelijk. Alles om uw personeelsfeest tot een groot succes te maken!

Beschikbaar vanaf ongeveer 45 personen. Op zoek naar een bedrijfsfeest voor een kleinere groep? Kijk dan ook eens naar onze Bourgondische Avond!

Het bedrijfsfeest ‘Back to the 70’s’ in het kort

 • Terug naar de flowerpowertijd
 • Geniet van muziek van o.a. James Brown, Tramps, ABBA en vele anderen!
 • Inclusief Swingpaleis: test uw muzikale kennis!

Extra opties

Wilt u net dat beetje extra toevoegen aan uw bedrijfsfeest? Kies er dan voor om onze acteurs in te huren! Zij zullen, gekleed als echte hippies, u door de gehele avond heen loodsen. Ze verzorgen een entertainment programma en ratelen alle rare gewoontes uit de jaren ‘70 weer op. Met onze acteurs is het één groot feest! Ook kunt u aan uw avond een heerlijk dessertbuffet toevoegen. Of wat dacht u van een drankarrangement?

Optie I Optie II Optie III
Buffet Buffet Buffet
Swingpaleis* Swingpaleis* Swingpaleis*
Drankarrangement Drankarrangement
Acteurs (2x)

* Het Swingpaleis is inclusief de quiz, entertainer en de drive-inn show!

De kosten van het bedrijfsfeest ‘Back to the ‘70s’

Denkt u dat uw personeel wel geïnteresseerd is in een echte Back to the ‘70s party? Boek dan nu dit arrangement! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

 • Terug naar de flowerpowertijd
 • Muziek van James brown
 • Test uw muzikale kennis
 • 1001 originele activiteiten
 • Unieke ligging aan Bergumermeer
 • Voor groepen van 2 tot 350 mensen

Hoogtepunt in belevenis

Al meer dan 760 mensen hadden een belevenis die ze bijblijft

 • 25 jarig Huwelijk: Henk en Renske

  Afgelopen zaterdag hebben wij met familie en vrienden ons 25 jarig huwelijk gevierd met een moorddiner. Niet alleen van het heerlijke eten maar ook van het spel, al met al een zeer geslaagde avond ! Wij hebben genoten, dank voor alle medewerkers en de acteurs die van deze avond echt een superavond hebben gemaakt.

 • Familiedag: Fam. Van Marmeren

  De rondvaart is ons zeer goed bevallen. Vooral mijn ouders hebben genoten van de mooie Friese wateren! Het eten en drinken was prima en het personeel heeft ook de ouderen aan boord geduldig te woord gestaan. Groet, Fam. van Marmeren