Arrow Battle

Bent u op zoek naar een spannend dagje uit? Kies dan voor Arrow Battle van partycentrum Klein Zwitserland. Deze activiteit combineert boogschieten met paintball. Met uw pijl en boog schiet u op bewegende targets: uw tegenstanders! Gelukkig zijn de pijlen voorzien van een zachte schuimpunt, en komen ze dus niet hard aan. U hoeft niet bang te zijn voor blauwe plekken! Met de obstakels en hindernissen in het speelveld waant u zich even een ridder. Na afloop is het tijd voor een heerlijk diner om na te kletsen. Kies voor een avontuurlijk dagje uit en boek nu het Arrow battle arrangement!

Vanaf 10 deelnemers.

Hoe werkt Arrow battle?

Bij Arrow battle begint het met een instructie. U moet uiteraard wel weten hoe de boog werkt. Daarna krijgt u een masker op, zodat uw gezicht beschermd is tegen de rondvliegende pijlen. Dan is het tijd om te gaan spelen. Met pijl en boog moet u uw tegenstanders uitschakelen en de targets raken. Maar pas op: uw tegenstanders schieten ook op u! U kunt gebruik maken van onze obstakels om u achter te verschuilen. En als u de andere kant wil bereiken zult u over onze hindernissen moeten klimmen. Werk samen met uw team en zorg dat u rugdekking krijgt!

Na afloop van het spel is het tijd om te gaan eten. Er staat een lekkere barbecue voor u klaar, zodat u nog even na kunt genieten van de dag. Bespreek de mooiste (en domste) acties nog eens door en bekijk de foto’s. U zult zeker tevreden naar huis gaan!

Het programma van Arrow Battle

Ontvangst. U wordt ontvangen met een kopje koffie en een lekker stuk oranjekoek.
Arrow battle. Tijd om te gaan spelen! Na een korte instructie barst de strijd los.
Barbecue. Even bijkomen van al het geweld van het schieten. Geniet van onze heerlijke barbecue!

De kosten voor het Arrow Battle arrangement

Wilt u dit sensationele actiespel graag spelen? Boek dan nu dit arrangement! Er zijn uiteraard vele opties mogelijk, dus neem contact met ons op voor alle mogelijkheden!

 • Ontvangst met koffie en oranjekoek
 • 1 tot 1,5 uur speelplezier
 • Barbecue
 • 1001 originele activiteiten
 • Unieke ligging aan Bergumermeer
 • Voor groepen van 2 tot 350 mensen

Hoogtepunt in belevenis

Al meer dan 760 mensen hadden een belevenis die ze bijblijft

 • 25 jarig Huwelijk: Henk en Renske

  Afgelopen zaterdag hebben wij met familie en vrienden ons 25 jarig huwelijk gevierd met een moorddiner. Niet alleen van het heerlijke eten maar ook van het spel, al met al een zeer geslaagde avond ! Wij hebben genoten, dank voor alle medewerkers en de acteurs die van deze avond echt een superavond hebben gemaakt.

 • Familiedag: Fam. Van Marmeren

  De rondvaart is ons zeer goed bevallen. Vooral mijn ouders hebben genoten van de mooie Friese wateren! Het eten en drinken was prima en het personeel heeft ook de ouderen aan boord geduldig te woord gestaan. Groet, Fam. van Marmeren